Radical radiance

în stoc
SKU
a250189
58.00 LEI
Pe scurt
Radical radiance: 12 saptamani de ritualuri ale iubirii de sine pentru a manifesta prosperitate, frumusete si bucurie Cu totii ne putem gandi la cineva ce radiaza frumusete, vitalitate si incredere, care emana dintr-o calitate iluminata din interior. Dar ce anume este acest magnetism irezistibil si cum il poti dezvolta in interiorul tau pentru a manifesta toata abundenta, frumusetea si bucuria pe care nu numai ca le doresti, dar le si meriti?
Mai multe informații
EdituraCreator
ISBN 978-606-029-551-8
Traducător Oana Pascu, Diana Botescu
Număr de pagini 298
Formatul cărţii 14 x 22 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRadical radiance
Rating-ul tău

Radical radiance: 12 saptamani de ritualuri ale iubirii de sine pentru a manifesta prosperitate, frumusete si bucurie

Cu totii ne putem gandi la cineva ce radiaza frumusete, vitalitate si incredere, care emana dintr-o calitate iluminata din interior. Dar ce anume este acest magnetism irezistibil si cum il poti dezvolta in interiorul tau pentru a manifesta toata abundenta, frumusetea si bucuria pe care nu numai ca le doresti, dar le si meriti?.

In acest program de autoingrijire timp de 12 saptamani, Angela Jia Kim te invata cum sa-ti hranesti stralucirea interioara si exterioara, astfel incat energia ta sa vibreze din fiecare por al fiintei tale. Bazandu-se pe mostenirea sa coreeana in materie de frumusete, pe deceniile de experienta ca fosta pianista de concert si fondatoare a Savor Beauty, ea dezvaluie cum pielea si sufletul tau au multe in comun - ambele au nevoie de purificare, detoxifiere, exfoliere si hranire.

In cuprins, veti gasi: O practica profunda de iubire de sine: cum sa-ti tratezi pielea "ca pe cea mai scumpa matase de pe Pamant", asa cum ar spune mama Angelei, care stabileste o lectie fundamentala profunda pentru modul in care iti tratezi sufletul. Peste 50 de indemnuri simple - dar puternice - de ingrijire de sine, planuri cu scop precis si ritualuri de stralucire. Povesti din viata reala care te inspira sa devii o forta magnetica de manifestare prin restabilirea stimei de sine, trezirea energiei feminine si conectarea cu Sinele tau Superior. Radical Radiance te invata cum sa-ti iluminezi frumusetea autentica si sa-ti transformi viata pentru a obtine stralucire, magie si fericire.
 
Angela este una dintre acele femei impresionante - CEO al unei companii de frumusete stralucitoare si al unui spa, mama din New York, autoare - radiaza o energie buna, curioasa si increzatoare, care este rara si absolut magnetica. Secretele ei pentru modul in care putem arata si ne putem simti cu totii se impletesc cu trairea vietii in mod autentic si fericit. Aceasta este o carte despre cum sa ai grija de tine (si de pielea ta) si sa te iubesti cu adevarat. Cu totii aveam nevoie de asta! - Megan O'Neill, Senior Beauty Editor, Goop