Rahat Rusesc

în stoc
SKU
a247008
89.90 LEI
Pe scurt
Rahat Rusesc este un joc cooperantiv care imbina tehnologia de azi cu un joc de carti plin de umor. Tu si echipa ta va trebui sa alegeti tot felul de ingrediente ciudate in asa fel sa obtineti culoarea portiei comandate, si desigur, sa evitati supradozarea soldatilor rusi. Un tox-o-metru va va indica nivelul intoxicarii si contaminarii tovarasilor. Dati-i bataie!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1 - 6
Varsta 14+ ani`
Durata Jocului 25 de min
Componente 112 carduri
Tipul de Joc Joc cooperantiv
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRahat Rusesc
Rating-ul tău

Rahat Rusesc este un joc cooperantiv care imbina tehnologia de azi cu un joc de carti plin de umor.

Tu si echipa ta va trebui sa alegeti tot felul de ingrediente ciudate in asa fel sa obtineti culoarea portiei comandate, si desigur, sa evitati supradozarea soldatilor rusi. Un tox-o-metru va va indica nivelul intoxicarii si contaminarii tovarasilor. Dati-i bataie!

Exista 2 module:
1. Modulul Story, care contine 21 de misiuni prin care veti progresa ca echipa, de la spalarea vaselor pana la nivelul de Master-chef. Misiunea, meniul si asteptarile tovarasilor nesatui sunt toate unice.
2. Modulul Provocare, in care alegeti provocarile preferate si folositi cartile deblocate anterior. Pentru a-si arata muschii, Master-chefii pot incerca si tehnica deckbuilding.

Contine:
- 112 carti si regulament in limba romana;
- Aplicatie gratuita (pentru dispozitive Android si iPhone) unele functii necesita conexiune la internet.