Raiurile si Iadurile mintii. Transformarea (vol 3)

în stoc
SKU
a261217
65.00 LEI
Pe scurt
Raiurile si Iadurile mintii Vol. 3: Transformarea. Realiniaza-ti mintea la Realitate prin intelegerea corecta a spiritualitatii! Volumul 3 din Raiurile si Iadurile mintii se concentreaza pe Stiinta Meditatiei si Calea Spirituala in Era Varsatorului, oferind o serie de metode practice si indrumari inspirationale prin care se poate ajunge in prezent la Constienta Superioara.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-528-1
Traducător Iuliana Leonti
Număr de pagini 560
Formatul cărţii 16 X 22 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRaiurile si Iadurile mintii. Transformarea (vol 3)
Rating-ul tău

Raiurile si Iadurile mintii Vol. 3: Transformarea. Realiniaza-ti mintea la Realitate prin intelegerea corecta a spiritualitatii!

Volumul 3 din Raiurile si Iadurile mintii se concentreaza pe Stiinta Meditatiei si Calea Spirituala in Era Varsatorului, oferind o serie de metode practice si indrumari inspirationale prin care se poate ajunge in prezent la Constienta Superioara.

Toate religiile au inclus, in trecut, multa rugaciune (discutia cu Dumnezeu sau catre Dumnezeu) si multa gandire si speculatie despre Dumnezeu. In spiritualitatea Noii Ere atentia este plasata pe experimentarea Sufletului si a lui Dumnezeu. Accentul se pune pe Uniunea Interioara, pe simtirea si perceperea in interior a ceea ce este Etern, Vesnic, pe atingerea Divina launtrica in rugaciune tacuta fara cuvinte si meditatie unificatoare, precum si pe Viziunea Spirituala autentica a marelui Mister aflat in noi si in jurul nostru. Pentru atingerea acestei stari trebuie sa linistim mintea si sa incetam vorbaria mentala. Acest lucru va fi ciudat si nou pentru multi, dar Calea a fost asa intotdeauna si va fi la fel si in viitor. Dedic aceasta carte Sufletului aspirant al Omenirii de pe intregul Pamant. Suntem o singura Planeta, o singura Omenire, o singura Viata, un singur Dumnezeu, o singura Realitate. - Imre Vallyon