Rănile emoționale

Epuizat din stoc
SKU
a222541
48.00 LEI
Pe scurt

Ana Sandrea este terapeut și coach intuitiv. S-a format în mai multe tipuri de terapie, însă specializarea ei este vindecarea rănilor emoționale. Este fondatoarea și organizatoarea evenimentului Sommet de la Conscience, care reunește anual cei mai buni speakeri și terapeuți din domeniu.

„Nu e niciodată prea târziu să avem o copilărie fericită.“
– Gloria Steinem

Cele mai multe dintre rănile emoționale sunt greu de identificat. Sunt traume mai mici sau mai mari, experiențe dificile, dureroase, uneori banale, pe care le‑ai trăit în copilărie, care și‑au lăsat amprenta și care te‑au făcut să reacționezi când au fost trezite în anumite situații. În general, părinții sunt cei care le‑au provocat, fără să vrea. Doar că și ei au fost deseori răniți de propriii părinți și nu fac decât să reproducă un tipar inconștient. Acest lanț al suferinței rănește generație după generație…

Prin intermediul numeroaselor mărturii, sfaturi şi exerciţii practice, Ana Sandrea îţi oferă ocazia să‑ţi recunoşti rănile sufletului – rana de respingere, de abandon, de umilire, de trădare și de nedreptate –, să‑ți dai seama ce consecințe au ele și să te vindeci, făcând cunoştinţă cu umbrele tale albe – aspecte luminoase şi pozitive ale rănilor emoţionale.

Vei înțelege astfel că suferințele nu sunt definitive, că orice rană este vindecabilă și că orice traumă poate fi depășită. Vei reuși să evoluezi și îți vei putea rezolva treptat probleme mai vechi, învățând să te respecți și să te iubești pe tine.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Ecologia interioara
ISBN 9786069707241
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRănile emoționale
Rating-ul tău