Raspundel Istetel - Pachet Engleza si joc in acelasi loc

Epuizat din stoc
SKU
a214667
314.90 LEI
Pe scurt

Horia Tecuceanu s-a născut la Iași, pe 30 mai 1929. După liceu, a lucrat ca lăcătuș și, între 1950 și 1951, a urmat cursurile unei școli militare de aviație. O perioadă a fost și economist. A debutat în 1969 cu romanul Căpitanul Apostolescu anchetează, care a avut un mare succes de public, fiind bine receptat și de critica literară. A continuat să scrie romane polițiste, dezvoltându-și și rafinându-și personajul de-a lungul a peste cincisprezece volume. A murit pe 2 noiembrie 1997, la București. Cărțile lui Horia Tecuceanu sunt și valoroase documente de epocă. Volumele sale documenteaza literar diferite aspecte ale perioadei comuniste – uneori spunând adevărul, alteori falsificând lucrurile (cel mai probabil la presiunile cenzurii) –, oferindu-ne o imagine destul de cuprinzătoare a unei epoci care, încet-încet, se estompează în memoria noastră. De aceea, Editura Publisol a ales să publice aceste cărți fără să elimine nimic din ele și fără să le adapteze, considerând că astfel s-ar pierde elementul documentar al textelor.

Raspundel Istețel - Pachet Engleză și Joc în același loc cuprinde creionul electronic Albi și cartea interactivă Engleză și Joc, în același loc.

Aceasta carte este perfectă pentru a învața limba engleză dacă sunteți începator sau intermediar.

În mod distractiv, va veți mări vocabularul și veți învața cum sa pronunțați în mod corect cuvintele în limba engleza si propozitiile simple.

Cartea este narată de vorbitori nativi dar include și traducerea în limba româna.

Va puteți testa cunoștințele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt împartite în trei categorii de dificultate.

Creionul electronic Albi din colecția "Răspundel Istețel" are un difuzor performant ce redă sunete de calitate.

Creionul electronic vine echipat cu un card Micro SD cu o capacitate de 8G. Pe dispozitiv se pot încărca și fișiere MP3.

Cartea funcționează pe principiul senzorului optic de citire a codurilor ascunse, prin urmare creionul este obligatoriu pentru a putea folosi cărțile din colecția "Raspundel Istetel".

Modul de utilizare este foarte ușor, copiii se pot juca și învăta pe cont propriu, într-o manieră distractivă cu ajutorul lui Raspundel.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-4
Varsta 6+ ani
Durata Jocului 45 min.
height 0
EdituraPublisol
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRaspundel Istetel - Pachet Engleza si joc in acelasi loc
Rating-ul tău