Raspundel Istetel - Pachet Intru in joc, invat pe loc

Epuizat din stoc
SKU
a214665
314.90 LEI
Pe scurt

Leonida Neamțu s-a născut în 1934, la Soroca (azi, Republica Moldova). În 1940, odată cu ocuparea Basarabiei, familia se refugiază în Maramureș, locuind în Vișeu, apoi în Sighet. După studiile liceale, urmează cursurile Facultății de Filologie a universității clujene. Debutează, în 1952, cu un volum de poezii, în Almanahul literar, revista coordonată de poetul A.E. Baconsky. Începând cu anul 1964 începe să publice exclusiv romane. Devine redactor la Almanahul literar (care își va schimba numele în Steaua) și membru al Uniunii Scriitorilor din România. Moare pe 25 octombrie 1991, la Cluj-Napoca, lăsând în urmă peste treizeci de volume publicate și câteva manuscrise. 

Leonida Neamțu este un scriitor care scapă oricărui tip de încadrare literară. A abordat genuri ca romanul SF sau de aventuri și a trecut, firește, și prin cel polițist, integrând însă, în toate, umorul negru, absurd și referințele culturale.

Răspundel Istețel - Pachet Intru în joc, învăț pe loc cuprinde creionul electronic Albi și cartea interactivă Intru în joc, învăț pe loc.

Prin intermediul acestei cărți copiii învață să recunoască numere, litere, culori și forme, și să obțină multe alte informații utile pentru dezvoltarea lor. Folosind jocuri simple și chestionare, ei dobândesc cunoștințe pe care ulterior și le pot testa singuri. Cartea a fost creată în colaborare cu un psiholog pentru copii. În această carte puteti găsi poezii, teste amuzante și teste speciale...

Creionul electronic Albi din colecția "Răspundel Istețel" are un difuzor performant ce redă sunete de calitate.

Creionul electronic vine echipat cu un card Micro SD cu o capacitate de 8G. Pe dispozitiv se pot încărca și fișiere MP3.

Cartea funcționează pe principiul senzorului optic de citire a codurilor ascunse, prin urmare creionul este obligatoriu pentru a putea folosi cărțile din colecția "Raspundel Istetel".

Modul de utilizare este foarte ușor, copiii se pot juca și învăta pe cont propriu, într-o manieră distractivă cu ajutorul lui Raspundel.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-4
Varsta 6+ ani
Durata Jocului 45 min.
height 0
EdituraDidactica Publishing House
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRaspundel Istetel - Pachet Intru in joc, invat pe loc
Rating-ul tău