Raspunsuri la dilemele lumii de astazi

Epuizat din stoc
SKU
a116082
30.00 LEI
Pe scurt

Cartea de fata, cititorule, este o carte a raspunsurilor: cei interesati de invatatura crestina si de duhovnicie vor gasi in ea raspunsurile la nenumarate intrebari ce i-au fost adresate parintelui Rafail, de-a lungul lucrarii sale de duhovnic si apologet, cu privire la o multime de laturi ale vietii crestine din lumea de astazi. Cu totii cautam lamuriri si, neindoielnic, fiecare dintre noi va afla in aceasta carte unele dintre ele.

Arhimandritul Rafail Karelin (n. 1931), cleric al Bisericii Ortodoxe Georgiene, fost profesor de slavona, istoria religiei si ascetica al Academiei Teologice din Tbilisi, fiu duhovnicesc al cunoscutilor stareti schiarhimandritul Serafim Romantov (canonizat in 2010) si schiigumenul Sava Ostapenko, apropiat al Sfantului Zinovie, Mitropolitul de Tetri-Tkaro (canonizat in 2010), este unul dintre scriitorii cei mai cititi si iubiti din spatiul Ortodoxiei contemporane de limba rusa, autor a peste 30 de carti pe diverse teme duhovnicesti.


In mintea fiecaruia dintre noi se nasc neincetat intrebari, iar unele dintre acestea pot ajunge sa ne framante ani de zile, cateodata intreaga viata; nu de putine ori, cadem prada zbuciumului din cauza unei simple curiozitati si ne dorim sa aflam raspunsuri la intrebarile si lucrurile care ne-au marcat puternic viata. Cartea de fata, cititorule, este o carte a raspunsurilor: cei interesati de invatatura crestina si de duhovnicie vor gasi in ea raspunsurile la nenumarate intrebari ce i-au fost adresate parintelui Rafail, de-a lungul lucrarii sale de duhovnic si apologet, cu privire la o multime de laturi ale vietii crestine din lumea de astazi. Cu totii cautam lamuriri si, neindoielnic, fiecare dintre noi va afla in aceasta carte unele dintre ele.

Mai multe informații
EdituraSophia
ISBN 978-973-136-458-2
Traducător Corina-Alexandra Toader
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 130 x 200
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRaspunsuri la dilemele lumii de astazi
Rating-ul tău