Rebelii noptii (seria Rebelii noptii, vol. 1)

în stoc
SKU
a268914
Preț special 56.18 LEI Preț standard 74.90 LEI
Pe scurt
Un regat distrus de coruptie. Un suveran disperat sa pastreze unitatea. O tanara hotarata sa riste totul pentru a fi in prima linie a revoltei... Kandala este in pragul dezastrului. Conflictele dintre diferitele sectoare ale regatului s-au inmultit de cand o boala misterioasa a inceput sa faca ravagii, iar singurul leac cunoscut, un elixir preparat din petale de Floarea‑Lunii, este limitat.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție CorinTeens
ISBN 978-606-088-463-7
Traducător Simona Stefania Stoica
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRebelii noptii (seria Rebelii noptii, vol. 1)
Rating-ul tău

Un regat distrus de coruptie.

Un suveran disperat sa pastreze unitatea.

O tanara hotarata sa riste totul pentru a fi in prima linie a revoltei...

Kandala este in pragul dezastrului. Conflictele dintre diferitele sectoare ale regatului s-au inmultit de cand o boala misterioasa a inceput sa faca ravagii, iar singurul leac cunoscut, un elixir preparat din petale de Floarea‑Lunii, este limitat.

Regele reuseste sa pastreze o pace firava, conducandu-si supusii cu o mana de fier. In Tinuturile Salbatice, ucenica apotecara Tessa Cade si cel mai bun prieten al ei, Wes, s-au saturat sa fie doar martori la suferinta semenilor lor. Noapte de noapte, cei doi isi risca vietile pentru a fura petale de Floarea‑Lunii si a pregati din ele medicamentul salvator, pe care il distribuie celor sarmani - numai ca nu este suficient. Zvonurile cum ca leacul nu mai are efectul stiut, dar si vestile despre revolta care sta sa izbucneasca, precum si o fapta plina de cruzime a Legiuitorului Regelui o aduc pe Tessa in pragul disperarii. Astfel, tanara hotaraste sa incerce imposibilul, mai exact sa se furiseze in palatul regal. Ceea ce descopera aici insa o determina sa se intrebe daca este oare posibil sa salveze Kandala fara a o distruge mai intai.