Recreatia mare

în stoc
SKU
a255056
48.48 LEI
Pe scurt
Tatal, fiinta necunoscuta", "Portretul colegei de banca", "Hamurabi", "Cartofii", "Unde se varsa Nilul" sunt doar cateva dintre povestirile cele mai populare cuprinse in acest volum memorabil, care a marcat copilaria multora dintre noi. Scrise cu tandrete si intelegere pentru cei care nu se dau in vant dupa scoala, prozele din acest volum arata inca o data ca succesul lui Mircea Sintimbreanu se bazeaza pe o fina intelegere a psihologiei infantile, garnisita cu un deosebit simt al umorului. 
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Arthur Retro
ISBN 978-606-086-759-3
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 17 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRecreatia mare
Rating-ul tău
"Tatal, fiinta necunoscuta", "Portretul colegei de banca", "Hamurabi", "Cartofii", "Unde se varsa Nilul" sunt doar cateva dintre povestirile cele mai populare cuprinse in acest volum memorabil, care a marcat copilaria multora dintre noi. Scrise cu tandrete si intelegere pentru cei care nu se dau in vant dupa scoala, prozele din acest volum arata inca o data ca succesul lui Mircea Sintimbreanu se bazeaza pe o fina intelegere a psihologiei infantile, garnisita cu un deosebit simt al umorului. 
 
Cartile din colectia Arthur retro sunt ideale pentru nostalgicii povestilor vechi. Reeditarile editiilor originale aduc in contemporaneitate minunatele ilustratii canonice si redevin cartile cult ale copiilor de toate varstele, ajutandu-te sa reactivezi magia propriei copilarii si sa le transmiti copiilor tai valoarea si frumusetea timpului petrecut in compania unei carti.
 
"Convingerea lui Mircea Santimbreanu ca arta este cel mai bun camarad al educatiei si ca ea poate razbate cu mai mult succes decat orice discurs didacticist, dincolo de orice piedici vremelnice, direct spre inimile voastre, ale copiilor, este motorul care pune in miscare aceasta carte. Nu ne ramane decat sa va invitam la lectura! Sa radeti in hohote, sa ramaneti pe ganduri, sa deveniti mai cititi si mai puternici!" - Anca Spiridon