Regatele Ruinei 2

în stoc
SKU
a248614
44.99 LEI
Pe scurt
Povestea unei razbunari disperate. De secole, omenirea a evoluat prin puterea magiei, lasata de Dumnezeu vrajitoarelor pentru a-i proteja pe oameni. Cu timpul, progresul tehnologic a facut ca vrajitoarele sa nu mai fie necesare, iar oamenii s-au intors impotriva lor.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nezumi
ISBN 978-606-431-392-8
Traducător Alexandra Baranyi, Andrei Perciun
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 13 x 18.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegatele Ruinei 2
Rating-ul tău

Povestea unei razbunari disperate.
De secole, omenirea a evoluat prin puterea magiei, lasata de Dumnezeu vrajitoarelor pentru a-i proteja pe oameni. Cu timpul, progresul tehnologic a facut ca vrajitoarele sa nu mai fie necesare, iar oamenii s-au intors impotriva lor.

In Imperiul Lidian a inceput atunci o nemiloasa vanatoare. Adonis era doar un copil in acele vremuri, ucenic al vrajitoarei Chloe, pe care o iubea cu adevarat. Cand ea piere, ucisa de armata imperiului, Adonis jura sa se razbune. Furia lui va face sa curga sange.
Incepe o batalie epica intre stiinta si magie.

Modul in care Yoruhashi foloseste beta este impresionant cand e vorba de expresii, fundaluri, actiuni, si magia facuta de vrajitoare si vrajitori, arme militare si tehnologie. - Honeysanime

Constructia caracterelor, designul vestimentar, precum si scenariul au fost bine alese. Scenele de lupta sunt, de asemenea, realizate foarte bine: magia lui Adonis este, de asemenea, descrisa intr-un mod plin de inspiratie, ceea ce face ca lupta dintre cele doua forte, magia si stiinta, sa aiba un impact mult mai puternic. - Ruthsicwordpress