Regatul intunecat

în stoc
SKU
a268422
59.99 LEI
Pe scurt
Regatul nu trebuie sa se prabuseasca Insa adevarul ne loveste cu putere inainte de a ne elibera. Mastile dusmanilor incep sa cada. Secretele intunecate ies pe rand la iveala. Dar fuga nebuna a Elsei dupa trecut ii orbeste prezentul. Voi lupta pentru ea. Si o voi aduce inapoi in prezent - la mine. O voi proteja chiar daca va fi ultimul lucru pe care il voi face. Amandoi am facut o promisiune. Si amandoi trebuie sa o respectam. Elsa este a mea. Esti gata pentru un ultim joc, scumpo?
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție New Moon
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-630-5
Traducător Oana Barbu
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegatul intunecat
Rating-ul tău

Regatul nu trebuie sa se prabuseasca

Insa adevarul ne loveste cu putere inainte de a ne elibera. Mastile dusmanilor incep sa cada. Secretele intunecate ies pe rand la iveala. Dar fuga nebuna a Elsei dupa trecut ii orbeste prezentul. Voi lupta pentru ea. Si o voi aduce inapoi in prezent - la mine. O voi proteja chiar daca va fi ultimul lucru pe care il voi face. Amandoi am facut o promisiune. Si amandoi trebuie sa o respectam. Elsa este a mea.
Esti gata pentru un ultim joc, scumpo?

Un roman plin de suflet, suferinta si pasiune uluitoare, cu un erou care nu poate lasa nimic sa-i stea in calea castigarii sufletului lui pereche.- Bookgasms Book Blog