Regatul Pernelor Încâlcite. Prinţesa și Creatura Păroasă

în stoc
SKU
HU003321/1C
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
Ilustrații de Adela Maria Calistru A fost odată ca niciodată un regat care era atât de departe de celelalte regate, încât primea vizitatori doar atunci când niciodată se întâlnea cu odată. Acest regat se numea Regatul Pernelor Încâlcite. Aici trăia o prinţesă cum nu se mai află alta nici pe lume, nici în cărţile de basme: își petrecea timpul pe la grajduri, cu caii cu șase picioare ai Regelui, sau pe la bucătărie, unde gătea mai ceva ca un chef. Și, fiindcă rochiile lungi mai mult o încurcau, prefera să umble în armură și cu bascheţi. O chema Prinţesa Eca și era frumoasă, deșteaptă și curajoasă. Cu toate acestea, după atâtea calităţi cu care o înzestraseră, ursitoarele îi hărăziseră să spună întotdeauna adevărul și numai adevărul, așa încât prinţesa noastră nu se pricepea deloc nici la relaţii externe, nici la diplomaţie. Imaginaţi-vă, așadar, ce s-a întâmplat când în Regat a poposit o creatură neobișnuită, iar Eca i-a ieșit în întâmpinare. Nu puteţi? Nu vă faceţi griji, cronica evenimentelor e consemnată în această carte.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7631-3
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 19,5 x 26 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegatul Pernelor Încâlcite. Prinţesa și Creatura Păroasă
Rating-ul tău

Ilustrații de Adela Maria Calistru

A fost odată ca niciodată un regat care era atât de departe de celelalte regate, încât primea vizitatori doar atunci când niciodată se întâlnea cu odată. Acest regat se numea Regatul Pernelor Încâlcite. Aici trăia o prinţesă cum nu se mai află alta nici pe lume, nici în cărţile de basme: își petrecea timpul pe la grajduri, cu caii cu șase picioare ai Regelui, sau pe la bucătărie, unde gătea mai ceva ca un chef. Și, fiindcă rochiile lungi mai mult o încurcau, prefera să umble în armură și cu bascheţi. O chema Prinţesa Eca și era frumoasă, deșteaptă și curajoasă. Cu toate acestea, după atâtea calităţi cu care o înzestraseră, ursitoarele îi hărăziseră să spună întotdeauna adevărul și numai adevărul, așa încât prinţesa noastră nu se pricepea deloc nici la relaţii externe, nici la diplomaţie. Imaginaţi-vă, așadar, ce s-a întâmplat când în Regat a poposit o creatură neobișnuită, iar Eca i-a ieșit în întâmpinare. Nu puteţi? Nu vă faceţi griji, cronica evenimentelor e consemnată în această carte.

BOGDAN TIBERIU DUMITRESCU este regizor și producător. În 1995 a absolvit BBC School of Journalism și din 1996 și-a început cariera în televiziune, colaborând cu cele mai importante de posturi de la noi. De-a lungul timpului, a regizat unele dintre cele mai cunoscute emisiuni de divertisment și seriale din România, ca de pildă Băieţi buniVocea RomânieiDansez pentru tineAdela și multe altele, în ultimii douăzeci de ani numele său fiind o prezenţă constantă pe genericele producţiilor de televiziune românești. Regatul Pernelor Încâlcite: Prinţesa și Creatura Păroasă, o poveste plină de haz, pe care a inventat-o pentru fiica lui, este prima sa încercare literară.