Regina Charlotte

în stoc
SKU
a258783
59.99 LEI
Pe scurt
"Suntem o singura coroana. Greutatea lui este a mea, si greutatea mea este a lui" In anul 1761, intr-o zi insorita de septembrie, un rege si o regina dau pentru intaia data ochii unul cu celalalt. In cateva ore, sunt deja sot si sotie.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Moon Light
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-058-7
Traducător Elena Arhire
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegina Charlotte
Rating-ul tău
"Suntem o singura coroana. Greutatea lui este a mea, si greutatea mea este a lui"
 
In anul 1761, intr-o zi insorita de septembrie, un rege si o regina dau pentru intaia data ochii unul cu celalalt. In cateva ore, sunt deja sot si sotie.
 
Nascuta ca o printesa germana, Charlotte de Mecklenburg-Strelitz este o tanara frumoasa, incapatanata si extrem de inteligenta - nu neaparat insusirile pe care curtea britanica le cauta la viitoarea sotie a regelui George al III-lea. Dar firea ei independenta si inflacarata se dovedeste a-i fi de ajutor, fiindca George ascunde mari secrete - secrete ce ar putea zdruncina din temelii insasi monarhia.
 
Aruncata fara voia ei in noul rol de regina, Charlotte este nevoita sa descalceasca si sa infrunte intrigile de la curte - avand in acelasi timp grija de propria inima, caci, desi este respinsa si tinuta la distanta, ea se indragosteste iremediabil de George. Mai presus de toate, Charlotte trebuie sa invete sa fie o buna regina si sa inteleaga responsabilitatea pe care i-o da faptul ca are puterea de a remodela societatea. Ea descopera ca are de infruntat mari provocari, ca trebuie sa lupte - nu doar pentru ea si pentru sotul ei, ci si pentru toti oamenii care isi pun speranta si viata in mainile ei, asteptandu-i indrumarea si bunavointa. Caci nu va mai fi niciodata doar Charlotte. In schimb, se vede nevoita sa isi implineasca destinul... ca Regina.