Regina miturilor si a monstrilor (seria Adrian X Isolda, vol. 2)

în stoc
SKU
a261206
Preț special 41.18 LEI Preț standard 54.90 LEI
Pe scurt
Proaspat incoronata regina, Isolda si-a gasit in sfarsit un rege demn de ea in persoana vampirului Adrian. Totusi, dragostea pe care o nutresc unul fata de celalalt a costat-o mult, caci tanara si-a pierdut tatal, dar si patria. Cu doua zeite care se dusmanesc si se joaca de-a muritorii si vampirii, Isolda nu este sigura cine sunt aliatii ei in Revekka, fortareata vampirilor. Pe masura ce intrigile politice de la Palatul Rosu devin din ce in ce mai viclene, atacuri inexplicabile ale monstrilor napadesc satele si o ceata purpurie mortala ameninta intreaga Cordova, suverana trebuie sa aiba incredere in legatura pe care stabilit-o cu Adrian, chiar daca afla informatii tulburatoare despre trecutul lui, deloc lipsit de complicatii.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Edge
ISBN 978-606-974-086-6
Traducător Ioana Bena
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegina miturilor si a monstrilor (seria Adrian X Isolda, vol. 2)
Rating-ul tău

Proaspat incoronata regina, Isolda si-a gasit in sfarsit un rege demn de ea in persoana vampirului Adrian. Totusi, dragostea pe care o nutresc unul fata de celalalt a costat-o mult, caci tanara si-a pierdut tatal, dar si patria. Cu doua zeite care se dusmanesc si se joaca de-a muritorii si vampirii, Isolda nu este sigura cine sunt aliatii ei in Revekka, fortareata vampirilor. Pe masura ce intrigile politice de la Palatul Rosu devin din ce in ce mai viclene, atacuri inexplicabile ale monstrilor napadesc satele si o ceata purpurie mortala ameninta intreaga Cordova, suverana trebuie sa aiba incredere in legatura pe care stabilit-o cu Adrian, chiar daca afla informatii tulburatoare despre trecutul lui, deloc lipsit de complicatii. 

Un roman de dragoste picant, cu elemente paranormale si a carui actiune se petrece intr-un ritm frenetic. […] Aceasta car­te trateaza o multime de teme, printre care si: aparente versus realitate, intuneric versus lumi­na, schimbare versus traditie, conflictul dintre credintele reli­gioase, cautarea puterii, dragoste si suferinta, familie, roluri femi­nine si feminism, soarta versus liberul-arbitru, razboi si sacrifi­ciu, moarte, inselaciune, secrete si minciuni, loialitate, tradare si reincarnare. - The Nerd Daily