Regina tradatoare

în stoc
SKU
a268260
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt

Regină aflată acum în exil, Lara a urmărit cum tatăl ei cucerește Ithicana, fără să poată face nimic pentru a opri distrugerea regatului.

Dar când află că soțul ei, Aren, a fost capturat în luptă, Lara își dă seama că există un singur motiv pentru care tatăl ei îl ține în viață: ca să-și atragă fiica trădătoare într-o capcană.

Iar ea e hotărâtă să-i pice în plasă de bunăvoie.

Riscându-și viața pe Mările Furtunoase, tânăra se întoarce în Ithicana cu un plan, nu doar pentru a-i salva regele, ci și pentru a elibera Regatul Podului din ghearele tatălui ei, chiar cu ajutorul celor mai periculoase arme din arsenalul lui: surorile Larei. Însă evadarea din palat pare o misiune imposibilă, iar în joc sunt implicate mai multe persoane decât a bănuit vreodată, dușmani și aliați care-și schimbă taberele în luptele pentru coroane, regate și poduri. Iar adversarul cel mai mare s-ar putea să fie tocmai bărbatul pe care încearcă să-l elibereze: soțul pe care l-a trădat.

Mai multe informații
EdituraStoria Books
ISBN 9786306525294
Traducător Bogdana Voiculescu
Număr de pagini 408
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegina tradatoare
Rating-ul tău
Regina tradatoare este al doilea volum din seria Regatul podului

In Regina tradatoare, Lara isi risca viata pe Marile Furtunoase si se intoarce in Ithicana cu un plan, nu doar pentru a-i salva regele, ci si pentru a elibera Regatul podului din ghearele tatalui ei. 

Regina aflata acum in exil, Lara a urmarit cum tatal ei cucereste Ithicana, fara sa poata face nimic pentru a opri distrugerea regatului. Dar cand afla ca sotul ei, Aren, a fost capturat in lupta, Lara isi da seama ca exista un singur motiv pentru care tatal ei il tine in viata: ca sa-si atraga fiica tradatoare intr-o capcana.
 
Iar ea e hotarata sa-i pice in plasa de bunavoie. 

Riscandu-si viata pe Marile Furtunoase, tanara se intoarce in Ithicana cu un plan, nu doar pentru a-i salva regele, ci si pentru a elibera Regatul Podului din ghearele tatalui ei, chiar cu ajutorul celor mai periculoase arme din arsenalul lui: surorile Larei. Insa evadarea din palat pare o misiune imposibila, iar in joc sunt implicate mai multe persoane decat a banuit vreodata, dusmani si aliati care-si schimba taberele in luptele pentru coroane, regate si poduri.

Iar adversarul cel mai mare s-ar putea sa fie tocmai barbatul pe care incearca sa-l elibereze: sotul pe care l-a tradat.
 
In timp ce tot ce iubeste mai mult pe lume se afla in primejdie, Lara trebuie sa se hotarasca pentru cine - si pentru ce - lupta: pentru regatul ei, pentru sotul ei sau pentru ea?

Grabiti-va sa puneti mana pe aceasta carte! - Jennifer L. Armentrout, autoarea romanului Din sange si cenusa
 
O poveste de dragoste palpitanta, actiune intensa si o lume fermecatoare. M-a cucerit de la prima pagina! - Elise Kova, autoarea romanului A Deal with the Elf King
 
Un roman uluitor si captivant despre dragoste, razbunare si tradare. - Jennifer Estep, autoarea seriei Crown of Shards

De la o lume bine conceputa pana la personaje memorabile si o poveste de dragoste slow-burn, Regatul Podului are tot ce ai putea spera de la un roman fantasy romance. - Bookish Wayfarer

Traducere din limba engleza de Bogdana Voiculescu.