Remarcabile fapturi inteligente

în stoc
SKU
a251455
Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI
Pe scurt
Romanul de debut al lui Shelby Van Pelt ne reaminteste cu blandete ca uneori sa meditam la trecut ne poate ajuta sa descoperim un viitor care candva parea imposibil. Dupa ce sotul ei a murit, Tova Sullivan a inceput sa lucreze in schimbul de noapte la Acvariul din Sowell Bay, spaland podelele si facand curat. Si-a gasit un refugiu in munca asta, ca sa nu se simta coplesita de singuratate si ca sa mai uite intrucatva ca Erik, fiul sau in varsta de 18 ani, a disparut misterios in noaptea in care a iesit in larg cu o barca, in urma cu 30 de ani. Tova ajunge sa-l cunoasca tot mai bine pe Marcellus, o caracatita gigantica de Pacific, care traieste intr-unul dintre bazinele de la acvariu, iar intre cei doi se infiripa o minunata prietenie.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-606-401-667-6
Traducător Monica Vlad
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRemarcabile fapturi inteligente
Rating-ul tău
Romanul de debut al lui Shelby Van Pelt ne reaminteste cu blandete ca uneori sa meditam la trecut ne poate ajuta sa descoperim un viitor care candva parea imposibil.
 
Dupa ce sotul ei a murit, Tova Sullivan a inceput sa lucreze in schimbul de noapte la Acvariul din Sowell Bay, spaland podelele si facand curat. Si-a gasit un refugiu in munca asta, ca sa nu se simta coplesita de singuratate si ca sa mai uite intrucatva ca Erik, fiul sau in varsta de 18 ani, a disparut misterios in noaptea in care a iesit in larg cu o barca, in urma cu 30 de ani. Tova ajunge sa-l cunoasca tot mai bine pe Marcellus, o caracatita gigantica de Pacific, care traieste intr-unul dintre bazinele de la acvariu, iar intre cei doi se infiripa o minunata prietenie.
 
Gata oricand sa faca pe detectivul, Marcellus stie ce s-a intamplat in noaptea in care fiul Tovei a disparut. Iar acum trebuie sa se foloseasca de orice truc, ca sa-i dezvaluie prietenei sale adevarul inainte sa fie prea tarziu.
 
„Totul a început de la un videoclip de pe internet! Cu câțiva ani în urmă, am văzut un clip cu o caracatiță care era hotărâtă să evadeze din cușca în care era închisă și m-am gândit… iată un posibil personaj. Ceva mai târziu, la un atelier de scriere creativă, am avut ca temă să scriem ceva dintr-o perspectivă inedită, așa că mintea mi-a fugit imediat la caracatița aia. Exasperată și frustrată de oamenii care încercau s-o țină captivă. Scena pe care am scris-o atunci s-a transformat în cele din urmă în primele pagini ale acestui roman." – Shelby Van Pelt