Remedii impotriva imbatranirii

Epuizat din stoc
SKU
C215097
Preț special 29.59 LEI Preț standard 39.45 LEI
Pe scurt

Cheia pentru adevarata fantana a tineretii


Imbatranirea si majoritatea afectiunilor medicale rezultate din imbatranire apar ca urmare a faptului ca glanda pituitara produce cantitati tot mai mici de hormon de crestere uman (HGH), o substanta pe care autorul o numeste Stapanul Hormonilor.

Asa cum o arata aceasta carte, reintinerindu-ne glanda pituitara prin utilizarea unei game naturale si sigure de biostimulatori, ne imbunatatim calitatea si durata vietii, prevenim bolile de inima si obezitatea, si ne pastram starea de sanatate optima pe masura ce avansam in varsta. Printre beneficiile dovedite din punct de vedere medical se numara:


> SCADEREA CANTITATII DE TESUT ADIPOS;


> O TEXTURA SI O TONIFIERE MAI BUNE ALE PIELII;


> MARIREA DENSITAȚII OSOASE;


> CREȘTEREA LIBIDOULUI;


> O CALITATE MAI BUNA A SOMNULUI SI MULTE ALTELE.


E prima data cand sunt adunate in paginile unei carti toate descoperirile stiintifice de ultima generatie in scopul de a explica cum oricine isi poate crea cu usurinta un stil de viata accesibil financiar prin care sa combata efectele imbatranirii! Dr. Forsythe, care a redactat protocolul guvernamental oficial al SUA pentru administrarea hormonului de crestere in scopul reintineririi, descrie felul in care cititorii pot sa utilizeze puterea biostimulatorilor. Acestia sunt un dar oferit noua, tuturor, si reprezinta cea mai eficace "fantana a tineretii" descoperita pana in prezent de stiinta.


„Aceasta carte de o importanta capitala este conceputa sa fie un ghid esential al antiimbatranirii pentru generatiile viitoare." -- Suzanne Somers, autoare de bestselleruri New York Times


Pentru prima oara in istoria umana, multumita unor descoperiri revolutionare recente facute de stiinta medicala, care au dezvaluit secretul biochimic al imbatranirii, puteti practic sa opriti si chiar sa inversati procesul imbatranirii. -- DR. JAMES W. FORSYTHE


JAMES W. FORSYTHE este unul dintre cei mai respectati medici din SUA, mai ales pentru tratarea cancerului si utilizarea legala a hormonului uman de crestere. In prezent, in Reno, Nevada, dr. Forsythe detine un cabinet de medicina conventionala la Cancer Screening and Treatment Center si un cabinet homeopatic la Century Wellness Clinic. Timp de peste 20 de ani, el a fost interesat de armonizarea medicinei alternative cu medicina conventionala.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Citeste sanatos
ISBN 978-606-8309-10-1
Traducător Marius Chitosca
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRemedii impotriva imbatranirii
Rating-ul tău