Revenire

în stoc
SKU
a247452
Preț special 34.50 LEI Preț standard 46.00 LEI
Pe scurt
La început, pare o boală. O epidemie care se răspândește prin mijloace necunoscute, înnebunindu-și victimele cu amintirile unei vieți pe care nu au trăit-o niciodată. Dar forța care scutură lumea nu este un agent patogen. Este doar prima undă de șoc, declanșată de o descoperire uluitoare, și ceea ce este în pericol nu este mintea noastră, ci însăși țesătura timpului.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060066996
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRevenire
Rating-ul tău

Realitatea nu mai este aceeași.

La început, pare o boală. O epidemie care se răspândește prin mijloace necunoscute, înnebunindu-și victimele cu amintirile unei
vieți pe care nu au trăit-o niciodată. Dar forța care scutură lumea nu este un agent patogen. Este doar prima undă de șoc, declanșată de o descoperire uluitoare, și ceea ce este în pericol nu este mintea noastră, ci însăși țesătura timpului.

În New York, detectivul Barry Sutton se apropie de adevăr, iar într-un laborator îndepărtat, neurologul Helena Smith nu știe că
ea singură deține cheia acestui mister. . . și instrumentele pentru a riposta. Împreună, Barry și Helena vor trebui să-și confrunte inamicul, înainte ca ei și lumea să fie prinși într-o buclă de haos în continuă creștere.