Revolutia glucozei. Echilibrarea glicemiei poate să-ți schimbe viața!

Epuizat din stoc
SKU
a249329
65,00 LEI
Pe scurt
Glucoza, adică zahărul din sânge, este o moleculă minusculă din corp, dar care are un impact enorm asupra sănătății. Aceasta pătrunde în sânge prin amidonul și glucidele pe care le consumăm. Nouăzeci la sută dintre noi suferim din cauza excesului de glucoză din corp și cei mai mulți nu știm acest lucru. Simptomele? Pofte de mâncare imperioase, oboseală, infertilitate, probleme hormonale, riduri... Și, în timp, apariția unor afecțiuni precum diabetul de tip II, sindromul ovarelor polichistice, cancerul, demența și bolile de inimă.
Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 978-606-722-535-8
Traducător Smaranda Nistor
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRevolutia glucozei. Echilibrarea glicemiei poate să-ți schimbe viața!
Rating-ul tău

Glucoza, adică zahărul din sânge, este o moleculă minusculă din corp, dar care are un impact enorm asupra sănătății. Aceasta pătrunde în sânge prin amidonul și glucidele pe care le consumăm. Nouăzeci la sută dintre noi suferim din cauza excesului de glucoză din corp și cei mai mulți nu știm acest lucru. Simptomele? Pofte de mâncare imperioase, oboseală, infertilitate, probleme hormonale, riduri... Și, în timp, apariția unor afecțiuni precum diabetul de tip II, sindromul ovarelor polichistice, cancerul, demența și bolile de inimă. 

Plecând de la informații științifice de ultimă oră și de la propriile cercetări de pionierat în biochimie, Jessie Inchauspé propune zece metode surprinzător de simple prin care ne putem echilibra nivelurile glucozei din organism, eliminând simptomele negative. Și asta fără a ține dietă și fără a renunța să mâncăm ce ne place. Ne spune, de exemplu:

  • Cum să slăbim fără efort, consumând pur și simplu alimentele în ordinea corectă. 
  • Ce ingredient secret ne permite să mâncăm și desert, în același timp în care corpul nostru intră în mod de ardere a grăsimilor. 
  • Ce mică schimbare adusă în micul dejun ne sporește energia și pune stop poftei de dulce. 

Antrenantă și informativă deopotrivă și având la bază cele mai recente concluzii științifice, această carte prezintă un nou mod de a gândi starea bună de sănătate. Revoluția glucozei este plină cu sfaturi care ne pot îmbunătăți spectaculos și imediat viața, indiferent de preferințele culinare.

Mi-a plăcut la nebunie această carte; Jessie explică detaliat o problemă cu care ne confruntăm atât de mulți dintre noi – modul în care ne echilibrăm glicemia – și oferă metode simple și accesibile, dar cu fundament științific, care ne pot ajuta să ne îmbunătățim sănătatea. — Michael Mosley, medic, autorul bestsellerului The Fast Diet