Ridica-ti vibratia. Set ghid + carti-oracol

în stoc
SKU
a259557
81.00 LEI
Pe scurt
Cartile-oracol Ridica-ti vibratia sunt un instrument spiritual puternic pentru a-ti imbratisa scopul si a trai o viata cu vibratii inalte. Descopera cum sa reflectezi asupra intelepciunii innascute a inimii si a sufletului tau, cum sa-ti activezi fluxul centrelor de energie spirituala si sa aduci vibratii inalte in tot ceea ce faci.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-515-1
Traducător Catalina Cristea
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 10 x 14 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRidica-ti vibratia. Set ghid + carti-oracol
Rating-ul tău

Cartile-oracol Ridica-ti vibratia sunt un instrument spiritual puternic pentru a-ti imbratisa scopul si a trai o viata cu vibratii inalte. Descopera cum sa reflectezi asupra intelepciunii innascute a inimii si a sufletului tau, cum sa-ti activezi fluxul centrelor de energie spirituala si sa aduci vibratii inalte in tot ceea ce faci.

Fiecare carte-oracol vibranta iti va da puterea de a debloca inteligenta infinita din interior si de a-ti creste frecventa de energie pozitiva pentru tine, pentru cei din jurul tau si pentru lumea intreaga. Lasa mesajele simple, dar puternice, sa iti ofere confirmare, afirmare si lumina in timp ce tu lucrezi din interior si iti inalti vibratia!