Ritualuri pentru starea de bine

în stoc
SKU
a265528
69.90 LEI
Pe scurt
Ritualuri pentru starea de bine. Lifestyle, food, exercitii cardio, de suplete si mobilitate. Sedinte personalizate de la 10 la 60 de minute Un mod de viata activ si sanatos!
Mai multe informații
EdituraNiculescu
ISBN 978-606-380-902-6
Traducător Mariana Alexandru
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 24 x 27 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRitualuri pentru starea de bine
Rating-ul tău

Ritualuri pentru starea de bine. Lifestyle, food, exercitii cardio, de suplete si mobilitate. Sedinte personalizate de la 10 la 60 de minute

Un mod de viata activ si sanatos!

Gata cu programele de antrenament epuizante si mari consumatoare de timp. Ritualurile te insotesc zilnic pentru a te ajuta sa-ti creezi o rutina motivanta si inspiratoare.
 
Rezistenta, tonifiere musculara si flexibilitate: iti vei imbunatati treptat forma fizica, vei avea o silueta armonioasa si iti vei stimula mintea. Simte-te bine facand sport si tinand o dieta sanatoasa, pentru a deveni astfel cea mai buna versiune a ta!
 
Mult mai mult decat un obiect frumos, aceasta carte iti permite sa-ti planifici diferitele sedinte de antrenament asa cum iti doresti, pentru a te simti mereu in cea mai buna forma.
 
Conceputa de Elodie Sillaro, o cunoscuta antrenoare de fitness si specialista in wellness, si ilustrata cu talent de Angeline Melin, aceasta carte iti va deveni un bun prieten care te poate insoti zi de zi. Pentru mai multa eficienta, beneficiezi si de sfaturile de nutritie ale dr. Benedicte Le Panse, specialista in fiziologie si autoare de bestsellere.
 
Fii artizanul bunastarii tale cu Ritualuri pentru starea de bine!