Rugăciunea inimii în creștinism și sufism

în stoc
SKU
a251194
30.00 LEI
Pe scurt
Lucrarea Rugaciunea Inimii in crestinism si sufism il indruma pe cititor sa urce treptele rugaciunii contemplative. Bazandu-se atat pe surse crestine, cat si pe surse sufite - cum ar fi Sf. Tereza de Avila, Attar, Sf.Ioan al Crucii sau Rumi -, precum si pe propria experienta, Llewellyn Vaughan-Lee descrie rugaciunea mistica, o modalitate de a crea o relatie vie cu Divinul din inima. Prin Rugaciunea Inimii, practicantul este atras catre linistea interioara a adevaratei comuniuni cu Dumnezeu.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-695-9
Traducător Mihai Lita
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRugăciunea inimii în creștinism și sufism
Rating-ul tău

Lucrarea Rugaciunea Inimii in crestinism si sufism il indruma pe cititor sa urce treptele rugaciunii contemplative. Bazandu-se atat pe surse crestine, cat si pe surse sufite - cum ar fi Sf. Tereza de Avila, Attar, Sf.Ioan al Crucii sau Rumi -, precum si pe propria experienta, Llewellyn Vaughan-Lee descrie rugaciunea mistica, o modalitate de a crea o relatie vie cu Divinul din inima. Prin Rugaciunea Inimii, practicantul este atras catre linistea interioara a adevaratei comuniuni cu Dumnezeu.

Aceasta carte de mici dimensiuni este ca o ofranda a inimii, care reuneste traditiile mistice crestina si sufita intr-o unitate a iubirii din care ambele fac parte. De ea poate beneficia orice practicant al rugaciunii, orice om care vrea sa gaseasca in inima sa relatia cu Dumnezeu.