Sa iasa la tabla... Florescu!

în stoc
SKU
a265225
30.00 LEI
Pe scurt
Sa iasa la tabla... Florescu! Aventurile la scoala ale lui Codrut Florescu din clasa a III-a A Ma numesc Codrut Florescu, sunt elev intr-a III-a A si mereu mi se intampla chestii amuzante. E drept ca nu toate par amuzante atunci cand se petrec, de exemplu, cand eu si Bogdan am ramas blocati acasa la el pana noaptea tarziu sau cand mi-am pierdut ghiozdanul ori cand a fost oribila zi de nastere a Luizei. Dar mie oricum imi plac, si e foarte tare sa povestesc apoi despre ele!
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-977-6
Traducător Antoaneta Olteanu
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 17 x 22 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSa iasa la tabla... Florescu!
Rating-ul tău

Sa iasa la tabla... Florescu! Aventurile la scoala ale lui Codrut Florescu din clasa a III-a A

Ma numesc Codrut Florescu, sunt elev intr-a III-a A si mereu mi se intampla chestii amuzante. E drept ca nu toate par amuzante atunci cand se petrec, de exemplu, cand eu si Bogdan am ramas blocati acasa la el pana noaptea tarziu sau cand mi-am pierdut ghiozdanul ori cand a fost oribila zi de nastere a Luizei. Dar mie oricum imi plac, si e foarte tare sa povestesc apoi despre ele!

Singurul lucru care nu-mi place e asta: :Sa iasa la tabla… Florescu!" - cuvintele pe care doamna invatatoare le spune aproape in fiecare zi. Si nu inteleg de ce! Oare n-am destule aventuri si fara acest "la tabla"? Judecati si voi!

Editie adaptata de Justina Bandol dupa povestea originala Sa iasa la tabla...Florescu! scrisa de Viktoria Lederman.