Să îmbătrânim sănătos

Epuizat din stoc
SKU
C167812
28.90 LEI
Pe scurt
De ce sunt unii atât de schimbaţi de trecerea timpului, iar alţii nu? De ce există o foarte mare discrepanţă între vârsta cronologică şi cea biologică? Răspunsul este dat de factori care ţin fie de genetică, fie de mediu şi care pot fi controlaţi, potrivit lui Andrew Weil
Autorul cărţii de faţă consideră îmbătrânirea drept un proces de schimbare continuu şi necesar care începe odată cu concepţia şi care nu este reversibil, din păcate. Dar schimbările neplăcute aduse de îmbătrânire - ridurile, diminuarea abilităţii de vindecare, a tonusului muscular, a densităţii osoase şi a energiei sexuale, problemele de memorie, izolarea socială etc. - pot fi controlate, ne asigură el.

Putem îmbătrâni cu graţie, făcând tot posibilul pentru a întârzia apariţia bolilor specifice acestei vârste folosind un program în 12 paşi pentru a îmbătrâni sănătos. Este nevoie doar să acceptăm senectutea, să învăţăm şi să punem în practică ceea ce avem de făcut pentru a ne menţine corpul şi mintea în stare bună de funcţionare prin toate etapele vieţii.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Să fii sănătos
Ediția cărții I
ISBN 978-973-669-928-3
Traducător Steluţa Sanislau-Sălăjan
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 15.5 x 22 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSă îmbătrânim sănătos
Rating-ul tău