Sa intram pe frecventa Universului

Epuizat din stoc
SKU
a109075
15.17 LEI
Pe scurt

Sigur ca nu toata lumea crede in aceste comunicari, dar este o problema de alegere personala. Din pacate, exista unii care nu sunt autentici si spun tot felul de „bazaconii“.O sa intrebati de unde putem sti daca ceea ce citim este autentic. Singurul raspuns pe care il pot da est ca „se simte“. Exista in noi un simt caruia, daca ii dam atentie, nu ne pacaleste niciodata. De cate ori nu ni se intampla sa ascultam ce spune cineva de langa noi si sa ne dam seama ca sunt minciuni sau manipulari? Totul e sa ne ascultam sufletul. El nu ne minte niciodata. Cea care ne pacaleste este mintea/mentalul si nu e deloc greu sa ne dam seama care e adevarul.

Esti iubit neconditionat, sprijinit neconditionat, in orice alegere pe care ai face‑o. Astfel, daca alegi sa crezi ca esti separat si alegi sa traiesti experienta ideii de separare, Tot Ceea Ce Este, sau creatia, nu poate decat sa te sprijine in aceasta si sa‑ti dea mai multe ocazii de a consolida ceea ce spui ca este alegerea ta. Asadar, depinde cu adevarat numai de tine, ca sa vezi de ce alegi acele lucruri si sa‑ti schimbi convingerile care fac sa para, dintr‑un motiv oarecare, ca este o alegere logica – cand, de fapt, s‑ar putea sa nu‑ti serveasca.


Acesta este inceputul unei carti extrem de interesante, care tocmai a fost publicata de Editura For You. Ea a fost scrisa de David Thomas si cuprinde scrierile a sase autori care fac channeling, adica, persoane care au capacitatea de a prelua informatii de la entitati din alte dimensiuni, care comunica lucruri importante pentru omenire. Editura For You a trimis si trimite prin Newsletter mai multe astfel de texte, primite de Lauren Gorgo, Lee Carroll, Geoffrey Hope si multi altii (cartile lui Tobias au fost publicate cu aproape zece ani in urma si au avut foarte mult succes.)

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 978-606-639-036-1
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 14x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSa intram pe frecventa Universului
Rating-ul tău