Să ne îmbunătățim vederea în mod natural, ușor, eficient și cu rezultate rapide

în stoc
SKU
a222911
47.01 LEI
Pe scurt

DR. MADAN KATARIA

Supranumit „Guru al râsului” (The Times), e fondatorul mișcării Yoga prin râs (Laughter Yoga) și al cluburilor în care este practicată. Conferențiar renumit, este invitat în corporații și organizații din întreaga lume; a coordonat seminare și workshopuri pentru UBS, Emirates Bank, IBM, Hewlett-Packard și Volvo, printre multe altele. 

Participă la numeroase proiecte de cercetare medicală ce analizează beneficiile râsului. Este creatorul extrem de popularei Zile Internaționale a Râsului, care se sărbătorește în prima duminică din luna mai.

Atelierele „Vision Training” susținute de Leo Angart în întreaga lume au adus vedere limpede pentru mii de oameni care credeau că nu se vor mai putea bucura de lectură sau de admirarea naturii, nici de observarea la timp a indicatoarelor rutiere. Cartea Să ne îmbunătățim vedereasintetizează munca teoretică și practică a cunoscutului terapeut și oferă exerciții adecvate nu numai pentru diferite tipuri de probleme, ci și pentru diferite grade de severitate. 

Ideile din spatele programului Antrenarea Ochilor sunt simple și de bun simț, iar Leo Angart elaborează pe baza lor exerciții adaptate la fiecare problemă tipică de vedere, precum miopie, astigmatism, prezbitism, ambliopie, strabism, cataractă. Este ceva ce poate face oricine, oriunde, doar cu aproximativ 1 oră de exercițiu pe zi. Nu este nevoie de intervenții chirurgicale sau de alte metode invazive, nici de ochelari.

Află cum stai cu vederea folosind planșele și testele din carte, apoi tonifică-ți mușchii oculari, eliberează tensiunea din ei și acumulează energie pentru a-ți recâștiga vederea naturală. Leo Angart te învață să vezi cu alți ochi problemele de vedere!

„Scriu această carte deoarece vreau ca oamenii să știe că e cu adevărat posibil să-și recâștige vederea. Un alt motiv e că vreau să-mi împărtășesc cunoștințele cu lumea întreagă, astfel încât tot mai mulți oameni să poată beneficia de ele. Acest mesaj e important îndeosebi pentru copii. Nu există niciun motiv pentru ca ei să fie condamnați să poarte ochelari deși, în majoritatea cazurilor, își pot recăpăta vederea, cu ușurință și în mod natural, folosind metodele Antrenării Ochilor. 
Nu vreau să minimalizez cantitatea necesară de muncă necesară, care în anumite cazuri poate însemna ani de exerciții. Ceea ce îți promit, totuși, e că vei simți progresul – ochii tăi îți vor arăta că se pot îmbunătăți și schimba.“ - Leo Angart
Mai multe informații
EdituraFor You
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții III
ISBN 9786066393843
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 20 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSă ne îmbunătățim vederea în mod natural, ușor, eficient și cu rezultate rapide
Rating-ul tău