Sa rescriem codul batranetii

în stoc
SKU
a258076
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Sa rescriem codul batranetii. Convingerile despre imbatranire decid cat de mult si cat de bine vom trai Cat de mult ne influenteaza cultura in care traim convingerile despre batranete? Gandirea, comportamentul si sanatatea oamenilor sunt influentate de societate si de grupurile carora le apartin si cu care interactioneaza. A venit timpul sa ne schimbam mentalitatea despre varsta a treia, iar aceasta carte ne arata cum sa o facem.
Mai multe informații
EdituraLifestyle
ISBN 978-606-789-375-5
Traducător Roxana Birsanu
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSa rescriem codul batranetii
Rating-ul tău

Sa rescriem codul batranetii. Convingerile despre imbatranire decid cat de mult si cat de bine vom trai

Cat de mult ne influenteaza cultura in care traim convingerile despre batranete? Gandirea, comportamentul si sanatatea oamenilor sunt influentate de societate si de grupurile carora le apartin si cu care interactioneaza. A venit timpul sa ne schimbam mentalitatea despre varsta a treia, iar aceasta carte ne arata cum sa o facem.

Dr. Becca Levy, profesor la Universitatea Yale si expert in psihologia imbatranirii, isi prezinta aici cercetarile inovatoare si demonstreaza modul in care convingerile despre batranete pot fi modificate astfel incat speranta de viata sa fie prelungita in medie cu 7 ani si jumatate. Rezultatele cercetarilor sale ofera informatii surprinzatoare despre legatura dintre minte si corp. Dr. Levy demonstreaza ca multe probleme de sanatate atribuite in trecut procesului de imbatranire, cum ar fi pierderile de memorie, deteriorarea auzului si problemele cardiovasculare, sunt de fapt influentate de convingerile negative despre batranete.
 
Autoarea prezinta o serie de povesti de viata ale unor persoane fascinante, extrem de active si pline de succes profesional la varste foarte avansate, precum si povestea unui oras intreg care se conduce dupa astfel de principii. Sa rescriem codul batranetii este o lucrare de referinta, care prezinta tehnici de imbunatatire a convingerilor noastre, astfel incat varsta a treia sa fie una plina de vitalitate si succes, precum si un proiect de diminuare a ageismului structural, in scopul unei schimbari durabile a societatii.
 
Batranetea nu este neaparat o povara ... Sa rescriem codul batranetii ne demonstreaza cum "batranetea poate deveni o intoarcere acasa, o redescoperire, un ospat al vietii". - Wall Street Journal
 
In aceasta carte inovatoare, plina de perspective stiintifice uimitoare, povestiri captivante si instrumente usor de folosit, dr. Levy ne ofera o noua modalitate de abordare a imbatranirii si longevitatii, utila pentru toti cititorii, de orice varsta. - James C. Appleby, CEO, Societatea Americana de Gerontologie