Sabia Verii (Magnus Chase și zeii din Asgard #1)

în stoc
SKU
a250690
44.44 LEI
Pe scurt
Dacă trăiești pe străzi, ai niște rude urâcioase și crezi că soarta te-a pus deja în fața celor mai grele încercări, nu-ți pierde speranța: poți afla oricând că ești odrasla unui zeu nordic. De fapt, chiar dacă ai o viață absolut obișnuită, poți afla că tatăl tău își trăiește veșnicia în Asgard și că tu ai șanse bunicele să mănânci la masa războinicilor din Walhalla.  Cam așa a fost și viața lui Magnus Chase după ce a rămas orfan. Adaugă la asta un uriaș al focului și Nouă Lumi prin care te aventurezi însoțit de un pitic, un elf și o walkirie renegată și ai în față una dintre cele mai captivante aventuri semnate de Rick Riordan.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 9786060867234
Traducător Alex Moldovan, Mariana Buruiană
Număr de pagini 568
Formatul cărţii 14 x 20,5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSabia Verii (Magnus Chase și zeii din Asgard #1)
Rating-ul tău

Dacă trăiești pe străzi, ai niște rude urâcioase și crezi că soarta te-a pus deja în fața celor mai grele încercări, nu-ți pierde speranța: poți afla oricând că ești odrasla unui zeu nordic. De fapt, chiar dacă ai o viață absolut obișnuită, poți afla că tatăl tău își trăiește veșnicia în Asgard și că tu ai șanse bunicele să mănânci la masa războinicilor din Walhalla. 

Cam așa a fost și viața lui Magnus Chase după ce a rămas orfan. Adaugă la asta un uriaș al focului și Nouă Lumi prin care te aventurezi însoțit de un pitic, un elf și o walkirie renegată și ai în față una dintre cele mai captivante aventuri semnate de Rick Riordan.