Saint

în stoc
SKU
a259593
49.00 LEI
Pe scurt
În copilărie, Elias a învățat pe propria piele ce se întâmplă când nu ții cont de legende. La nouă ani de la moartea tatălui său, a devenit un tânăr cu un respect profund pentru marea sacră și veșnic schimbătoare. Pe măsură ce poveștile despre fiul pescarului care a reușit să scape cu viață din cea mai violentă furtună dezlănțuită vreodată pe mare se răspândesc din port în port, devotamentul lui față de mituri și superstiții îi dobândește reputația de cel mai norocos ticălos care a navigat prin Strâmtori. În copilărie, Elias a învățat pe propria piele ce se întâmplă când nu ții cont de legende. La nouă ani de la moartea tatălui său, a devenit un tânăr cu un respect profund pentru marea sacră și veșnic schimbătoare. Pe măsură ce poveștile despre fiul pescarului care a reușit să scape cu viață din cea mai violentă furtună dezlănțuită vreodată pe mare se răspândesc din port în port, devotamentul lui față de mituri și superstiții îi dobândește reputația de cel mai norocos ticălos care a navigat prin Strâmtori. Iar acum ar putea să obțină în câteva zile tot ce a visat vreodată tatăl lui pentru el: o corabie proprie, un echipaj și o licență care îl recunoaște drept unul dintre primii comercianți născuți în Strâmtori. Dar când Elias întâlnește o fată din Marea Nenumită – un dragor cu multe secrete – convingerile îi vor fi puse la îndoială. Cu cât este mai atras de ea, cu atât se îndepărtează mai mult de lucrurile pentru care a muncit din greu în ultimii ani. Periculos de aproape să-și repete greșelile, deși a văzut cu ochii lui cât de necruțătoare și răzbunătoare poate fi marea geloasă, Elias va trebui să aleagă între dragostea fetei care le-ar putea schimba complet lumea și superstițiile sacre care i-au câștigat noul nume, cel aflat pe buzele tuturor: Saint.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Colecție Storia Young Adult
ISBN 9786306525232
Traducător Maria-Magdalena Costea
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSaint
Rating-ul tău

În copilărie, Elias a învățat pe propria piele ce se întâmplă când nu ții cont de legende. La nouă ani de la moartea tatălui său, a devenit un tânăr cu un respect profund pentru marea sacră și veșnic schimbătoare. Pe măsură ce poveștile despre fiul pescarului care a reușit să scape cu viață din cea mai violentă furtună dezlănțuită vreodată pe mare se răspândesc din port în port, devotamentul lui față de mituri și superstiții îi dobândește reputația de cel mai norocos ticălos care a navigat prin Strâmtori.

Iar acum ar putea să obțină în câteva zile tot ce a visat vreodată tatăl lui pentru el: o corabie proprie, un echipaj și o licență care îl recunoaște drept unul dintre primii comercianți născuți în Strâmtori. Dar când Elias întâlnește o fată din Marea Nenumită – un dragor cu multe secrete – convingerile îi vor fi puse la îndoială. Cu cât este mai atras de ea, cu atât se îndepărtează mai mult de lucrurile pentru care a muncit din greu în ultimii ani. 

Periculos de aproape să-și repete greșelile, deși a văzut cu ochii lui cât de necruțătoare și răzbunătoare poate fi marea geloasă, Elias va trebui să aleagă între dragostea fetei care le-ar putea schimba complet lumea și superstițiile sacre care i-au câștigat noul nume, cel aflat pe buzele tuturor: Saint.