Salvați-l pe domnul Terupt

în stoc
SKU
a229026
37.00 LEI
Pe scurt

Sara Gay Forden a locuit în Milano 22 de ani, perioadă în care a lucrat ca jurnalist specializat în economie și industria modei, aflată în plină creștere. A colaborat cu reviste precum: The International Herald TribuneW MagazineThe Wall Street JournalWomenʼs Wear Daily și Bloomberg News. A urmărit îndeaproape ascensiunea spectaculoasă a unor nume precum Gucci, Armani, Versace, Prada și Ferragamo, care s-au transformat din ateliere de familie în branduri cunoscute la nivel mondial. A lucrat mai bine de doi ani pentru definitivarea acestei cărți, analizând atât istoria companiei, cât și pe cea a familiei. A corespondat cu Patrizia Reggiani după ce aceasta a fost arestată pentru uciderea lui Maurizio Gucci și s-a aflat în sala de tribunal pe toată durata procesului, care a durat cinci luni. În prezent, lucrează la Bloomberg News din Washington, D.C., unde conduce o echipă de jurnaliști specializați în analiza piețelor de capital și a provocărilor cu care se confruntă companiile Big Tech, precum Amazon, Facebook și Google.

Ediție bilingvă engleză – română

Elevii domnului Terupt încep clasa a VII-a la o școală nouă, care le aduce provocări neașteptate.

Luke trebuie să-și dea seama cum să se apere de bătăuși. Alexia vrea să fie populară, dar un incident din prima zi de școală îi dă planurile peste cap. Jessica și Jeffrey descoperă că talentul nu e suficient dacă vrei să-ți împlinești vocația. Danielle încearcă să fie dură ca bunica ei în timp ce Anna își dorește să aibă, în sfârșit, un tată. Cât despre Peter, el încearcă să-și țină promisiunea făcută domnului Terupt: să aibă grijă ca vechea gașcă să nu se destrame.

O ceartă cumplită izbucnește însă între ei și amenință să le distrugă prietenia. Se pare că numai domnul Terupt ar putea să-i aducă din nou împreună, dar copiii află că fostul lor învățător este el însuși în pericol.

Mai multe informații
EdituraBooklet
Colecție ForTeen
Ediția cărții a VII-a
ISBN 9786069679111
Traducător Ruxandra Câmpeanu
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSalvați-l pe domnul Terupt
Rating-ul tău