Şamanul taoist. Roata vieții și practici zilnice pentru sănătate

în stoc
SKU
a254696
39.95 LEI
Pe scurt
Cu mii de ani în urmă, nemuritorii cunoscuți drept Cei Luminoși au naufragiat pe țărmul Chinei. Transmițându-le principiile lor șamanice indigenilor, Cei Luminoși i-au învățat și despre Roata Vindecării taoistă, din care provin principiile yin și yang, cele cinci elemente, cele opt forțe, zodiacul chinezesc și I Ching, unul dintre cele mai vechi texte chinezești, ce conține un sistem de divinație complex. Roata Vindecării stă inclusiv la baza medicinei tradiționale chineze și a practicilor sexuale ezoterice din alchimia taoistă. În Șamanul taoist, maestrul Mantak Chia și Kris Deva North explică pas cu pas principiile șamanice ale Roții Vindecării și prezintă exerciții practice pentru echilibrare energetică și sănătate, pentru consolidarea unei relații, precum și pentru a accede la extazul taoist. Volumul este îmbogățit cu numeroase ilustrații și relatări ale unor surse directe, care fac conceptele tratate accesibile chiar și pentru cititorul neinițiat.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Hexagon
ISBN 9789734692927
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13,5 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsŞamanul taoist. Roata vieții și practici zilnice pentru sănătate
Rating-ul tău

Cu mii de ani în urmă, nemuritorii cunoscuți drept Cei Luminoși au naufragiat pe țărmul Chinei. Transmițându-le principiile lor șamanice indigenilor, Cei Luminoși i-au învățat și despre Roata Vindecării taoistă, din care provin principiile yin și yang, cele cinci elemente, cele opt forțe, zodiacul chinezesc și I Ching, unul dintre cele mai vechi texte chinezești, ce conține un sistem de divinație complex. Roata Vindecării stă inclusiv la baza medicinei tradiționale chineze și a practicilor sexuale ezoterice din alchimia taoistă. În Șamanul taoist, maestrul Mantak Chia și Kris Deva North explică pas cu pas principiile șamanice ale Roții Vindecării și prezintă exerciții practice pentru echilibrare energetică și sănătate, pentru consolidarea unei relații, precum și pentru a accede la extazul taoist. Volumul este îmbogățit cu numeroase ilustrații și relatări ale unor surse directe, care fac conceptele tratate accesibile chiar și pentru cititorul neinițiat.

Mantak Chia a studiat taoismul și a dezvoltat sistemul Tao Universal, expus în cărțile sale și predat astăzi în întreaga lume. De același autor la Editura Polirom: Tao. Lumina care vindecă (2016), Vindecarea prin Tao (în colab., 2017), EMDR și vindecarea prin Tao (în colab., 2017), Cei opt vindecători nemuritori (în colab., 2018), Hrana cosmică (în colab., 2020).

Kris Deva North practică Tao din 1987 și este unul dintre fondatorii Zen School of Shiatsu și ai Tao Centre din Londra. Dintre cărțile publicate: Taoist Foreplay (2010), From Stress to Vitality NOW (2014), Taoist Medicine Wheel (2016).