Săptămâna merelor coapte

Epuizat din stoc
SKU
C201829
25.29 LEI
Pe scurt

Volumul de povestiri Săptămâna merelor coapte, cuprinde 28 de povestiri.


Povestirile încearcă, într-un mod autentic, inocent și ironic să ajungă la cititor descoperindu-i o lume a dorințelor împlinite în moduri simbolice, a trecutului care poate reapărea subit, a neputinței de a-l înțelege pe celălalt, uneori a cruzimii umane, a așteptărilor zadarnice, sau a unor căutări exterioare a ceea ce nu există în propria persoană.

Volumul de povestiri Săptămâna merelor coapte, cuprinde 28 de povestiri.


Povestirile încearcă, într-un mod autentic, inocent și ironic să ajungă la cititor descoperindu-i o lume a dorințelor împlinite în moduri simbolice, a trecutului care poate reapărea subit, a neputinței de a-l înțelege pe celălalt, uneori a cruzimii umane, a așteptărilor zadarnice, sau a unor căutări exterioare a ceea ce nu există în propria persoană. Personajele au propriul lor mod de a vedea lucrurile și de a acționa, ceea ce duce la finaluri surprinzătoare. Totuși,  fiecare personaj, fie el om, pește, roșie sau curte, se sforțează să schimbe ceva sau măcar să înțeleagă ce i se întâmplă.

Su Anisa


Autoarea s-a născut în 1980, în București, a studiat Dreptul la Universitatea București, și, după un popas în avocatură,  presărat  cu stropi de înțelegere a ceea ce înseamnă numita profesie, s-a decis să-și urmeze visul de a fi scriitoare. Între vis și realitate apar mereu, ca în basme, multe impedimente, de felurite naturi, dar apariția acestei cărți înseamnă o primă treaptă spre împlinirea visului ei.

Mai multe informații
EdituraVremea
ISBN 978-973-645-488-2
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSăptămâna merelor coapte
Rating-ul tău