Sapte secrete murdare

în stoc
SKU
a267995
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
În ziua în care Cleo împlinește optsprezece ani, o invitație la o vânătoare de comori își face apariția în apartamentul ei. Miza? Aflarea adevărului despre noaptea în care iubitul ei s-a înecat în valurile învolburate ale râului. Fanii I Know What You Did Last Summer și One of Us Is Lying, vor adora acest thriller hipnotic!
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-181-9
Traducător Diana Morarasu
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSapte secrete murdare
Rating-ul tău

În ziua în care Cleo împlinește optsprezece ani, o cutiuță albă își face apariția în apartamentul ei. În ea găsește o invitație la o vânătoare de comori și un mesaj criptic despre noaptea în care iubitul ei a dispărut în valurile învolburate ale râului din Virginia de Vest. Cleo este convinsă că totul e doar o farsă nereușită, dar Hope, cea mai bună prietenă a ei și o mare amatoare de puzzle-uri, nu se află în spatele glumei.

În mod straniu, toate indiciile par să ducă spre Declan, iubitul ei mort. Dar el nu se mai poate juca cu mintea ei. Cu toții l-au văzut înecându-se, în ultima noapte a excursiei lor de rafting. Și totuși, vocea lui este cea care o tachinează la telefon: Ești gata

Doar șapte prieteni știu ce s-a întâmplat cu adevărat în urmă cu un an. Dacă unul dintre ei s-a hotărât să facă dreptate, care sunt șansele ca vânătoarea să se încheie cu o crimă? Și care sunt șansele ca fata să își găsească iubirea pierdută... înainte ca el să o găsească pe ea?

„Richards are darul de a îmbina intrigi interesante, pe muchie de cuțit, cu personaje realiste și complexe, rezultatul fiind o poveste contra cronometru.” — Leah Krippner, School Library Journal