Scapă de dependența afectivă

Epuizat din stoc
SKU
a223648
34.00 LEI
Pe scurt

Psihoterapeut cu 25 de ani de experiență, autoarea a 11 cărți traduse în mai multe limbi străine, Géraldyne Prévot-Gigant este fondatoarea organizației Groupes de Parole pour les Femmes®. S-a specializat în terapia de cuplu și dependență afectivă. Este coach pe probleme care țin de dezvoltarea intuiției și sincronicități.

Când iubești, îți asumi mereu un risc: acela de a suferi, de a fi dezamăgit, de a te înşela, de a-l pierde pe celălalt. În cazul tău, iubirea doare. Suferința constantă din cauza iubirii este însă simptomul unei dependenţe. Este important să faci diferenţa între dorul firesc al stării de îndrăgostit şi chinul pe care unii dintre noi îl trăiesc inevitabil în fiecare dintre relaţii. Dacă acest tipar repetitiv există, atunci el nu este doar fructul hazardului, ci un proces inconştient de autodistrugere şi de lipsă a stimei de sine.

Cartea de față îți va permite să afli mai multe despre problemele cu care te confrunți şi să găsești căi de ieşire. Cu fiecare exerciţiu, vei putea parcurge etape diferite, care te vor ajuta să te cunoști mai bine, să stabilești limite și să fii mai asertiv.

Să scapi de dependenţa afectivă nu înseamnă să devii insensibil, ci să te eliberezi de prejudecăţile greşite, de lipsa iubirii de sine, de tot ce stă la baza închisorii imaginare în care ești captiv. Da, este posibil să iubești cu încredere, să te vindeci şi să fii fericit… încearcă!

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Exercitii
ISBN 9786069707265
Traducător Elena Tătaru
Număr de pagini 136
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScapă de dependența afectivă
Rating-ul tău