Scapa de pietre la ficat si fiere

Epuizat din stoc
SKU
C203419
35.41 LEI
Pe scurt
Un puternic instrument pentru redobandirea sanatatii si a starii de bine

Daca aveti peste 30 de ani, fiecare celula a corpului dvs. are nevoie ca de aer sa eliminati pietrele din ficat si fiere, pe care un ecograf nu le vede, iar o analiza a sangelui nu le arata. Dupa aceasta detoxifiere de 6 zile, va veti simti mai tanar cu cel putin 10 ani! Ficatul este cea mai mare glanda din corp. Fiind responsabil pentru sute de functii diferite, este si cel mai complex si activ organ din corp.


Deoarece ficatul este insarcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea si mentinerea aprovizionarii corpului cu „combustibil“ vital, orice interfereaza cu aceste functii trebuie sa aiba un impact serios, nociv asupra sanatatii ficatului si a corpului ca intreg. Cea mai puternica interferenta provine de la prezenta calculilor biliari. Pietrele la ficat, un risc major pentru sanatate Testele clinice standard aproape niciodata nu dezvaluie aparitia calculilor biliari la ficat. Doar cateva dintre universitatile cu cea mai avansata cercetare, precum John Hopkins University, descriu si ilustreaza aceste pietre la ficat in literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetatorii se refera la ele ca la „calculi biliari intrahepatici“.


Prin intelegerea modului in care calculii biliari contribuie la aparitia si agravarea a aproape oricarui tip de boala si prin efectuarea unor pasi simpli pentru a-i indeparta, veti fi responsabil de refacerea propriei dvs. sanatati si vitalitati, permanent.


Ficatul are un control direct asupra cresterii si functionarii fiecarei celule din corp.

Mai multe informații
EdituraBenefica
ISBN 978-606-92754-8-1
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13.5x20.5
Tip copertă brosata
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScapa de pietre la ficat si fiere
Rating-ul tău