Schite si povestiri

în stoc
SKU
a234008
22.00 LEI
Pe scurt
Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul din parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citesc dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • Iti dezvolti vocabularul si imaginatia • Te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • Te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Clasici
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-671-6
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSchite si povestiri
Rating-ul tău
Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul din parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citesc dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat:
• Iti dezvolti vocabularul si imaginatia
• Te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje
•  Te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
 
Unele dintre personajele lui Delavrancea te vor insoti intr-o calatorie in lumea emotiilor si a dragostei fata de bunici, pe cand altele te vor lua cu ele in aventuri fantastice, incredibile, amuzante, dar si pline de suspans.