Scoala pentru Bine si Rau 5: Cristale de timp

în stoc
SKU
a265693
64.64 LEI
Pe scurt
Cristale de timp este al cincilea volum din seria Scoala pentru Bine si Rau Cand omul are sa devina condei, va domni Unicul Rege Adevarat.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
Ediția cărții I
ISBN 978-630-321-116-9
Traducător Alex Moldovan, Mariana Buruiana
Număr de pagini 728
Formatul cărţii 15 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScoala pentru Bine si Rau 5: Cristale de timp
Rating-ul tău

Cristale de timp este al cincilea volum din seria Scoala pentru Bine si Rau

Cand omul are sa devina condei, va domni Unicul Rege Adevarat.

Rhian, cel care a reusit sa scoata sabia Excalibur din piatra, e acum pe tronul Camelotului. Noul rege are un condei nou si isi gaseste un vasal sinistru in propriul frate geaman, Iapet. Sophiei, prizoniera in aceasta versiune a povestii, i se pregateste un viitor ca regina. In Camelot, adevarul a devenit minciuna si minciuna adevar, iar atunci cand Tedros e condamnat la moarte, regele are sustinerea poporului. Agatha, Sophie, Tedros si restul echipei lor trebuie sa restabileasca echilibrul dintre Bine si Rau si sa afle cine e Unicul Rege Adevarat, mostenitorul de drept al Regelui Arthur. Trebuie sa patrunda intr-o lume in care trecutul, prezentul si viitorul se intrepatrund, si sa gaseasca raspunsuri. Altfel povestile lor si viitorul Padurii Nesfarsite ar putea fi deturnate pentru totdeauna.

In vremurile moderne, poate mai mult ca oricand, e esential sa ne amintim de ce erau spuse basmele la inceputuri si sa le recuperam rostul: ele ii invata pe copii cum sa supravietuiasca intr-o lume in care Binele si Raul, fiecare schimbandu-si cu siretenie forma, pot deseori sa arate la fel. - Soman Chainani