Scoala pentru Bine si Rau 3: Pana la adanci batraneti

în stoc
SKU
a256396
48.48 LEI
Pe scurt
Pana la adanci batraneti este al treilea volum din seria Scoala pentru Bine si Rau A treia carte din seria Scoala pentru Bine si Rau aduce un plus de aventura, de ras, de iubire si mai multe intorsaturi de situatie decat oricand inainte.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-799-9
Traducător Mihaela Sofonea
Număr de pagini 720
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScoala pentru Bine si Rau 3: Pana la adanci batraneti
Rating-ul tău

Pana la adanci batraneti este al treilea volum din seria Scoala pentru Bine si Rau

A treia carte din seria Scoala pentru Bine si Rau aduce un plus de aventura, de ras, de iubire si mai multe intorsaturi de situatie decat oricand inainte.

Tot ce e vechi este iarasi nou, iar Sophie si Agatha se lupta cu trecutul, dar si cu prezentul ca sa gaseasca sfarsitul perfect pentru basmul lor.
 
Dupa ce fusesera cele mai bune prietene, Sophie si Agatha s-au gandit ca sfarsitul le-a fost pecetluit cand au apucat pe drumuri separate. Cartea povestii lor e pe punctul de a fi rescrisa - si de data asta nu mai e vorba doar de povestea lor. Cu fetele despartite, Raul este in avantaj, iar fortele Binelui se afla intr-un pericol de moarte. Vor fi in stare Agatha si Sophie sa conlucreze spre a le salva? Vor reusi sa gaseasca o cale de a fi prietene din nou? Poate ca noul lor sfarsit va fi Ultima Fericire pana la Adanci Batraneti.
 
Reimagineaza lumea basmelor si te face sa te intrebi cine este bun si cine este rau. Mi-a placut mult. - Rick Riordan