Scrisori de Crăciun de la Felix

în stoc
SKU
a264384
68.00 LEI
Pe scurt
În luna decembrie, înainte de Crăciun, Felix scrie în grabă o scrisoare pe ascuns: „Dragă Moș Crăciun, te rog, nu fi supărat pe mine, dar trebuie să aflu neapărat dacă exiști cu adevărat!” Câteva zile mai târziu, Felix primește o veste de la Polul Nord.... Și, în dimineața de Moș Nicolae, iepurașul dornic de aventuri dispare deodată. La scurt timp, sosește o scrisoare pentru Sofia.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-202-2
Număr de pagini 38
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScrisori de Crăciun de la Felix
Rating-ul tău

În luna decembrie, înainte de Crăciun, Felix scrie în grabă o scrisoare pe ascuns:

„Dragă Moș Crăciun, te rog, nu fi supărat pe mine, dar trebuie să aflu neapărat dacă exiști cu adevărat!” Câteva zile mai târziu, Felix primește o veste de la Polul Nord.... Și, în dimineața de Moș Nicolae, iepurașul dornic de aventuri dispare deodată. La scurt timp, sosește o scrisoare pentru Sofia.

Și cine dorește să știe cum trăiește Moș Crăciun și ce fel de obiceiuri de Crăciun există în întreaga lume poate să afle citind cele cinci scrisori originale și o pagină desfășurată. Cu o surpriză deosebită în rucsac, iepurașul se întoarce în cele din urmă la Sofia lui.

Cea de-a treia aventură palpitantă a iepurașului de pluș Felix îi poartă pe toți micii cititori curioși într-o misterioasă călătorie de Crăciun în jurul lumii.