Scrisori de la Felix

în stoc
SKU
a181699
64.00 LEI
Pe scurt
Spre sfarsitul vacantei mari s-a intamplat ceva ingrozitor: iepurasul de plus al Sofiei a disparut in aeroport! Asta e foarte, foarte grav, pentru ca Sofia si Felix nu se despart niciodata. Odata cu inceperea scolii, soseste pe neasteptate o scrisoare de la Londra, pentru Sofia - o scrisoare de la Felix! Dar aceasta este doar prima scrisoare pe care iepurasul ei de plus i-o trimite din calatoria lui in jurul lumii. Alte scrisori urmeaza din Paris, din Roma, Cairo, dintr-un safari in Kenya si din New York. Emotionante si informative in acelasi timp, descrierile pline de umor ale locurilor si oamenilor sunt incluse in sase plicuri cu timbre adevarate. Scrisorile, imaginare, dar atat de credibile, precum si valiza cu amintiri a lui Felix fac ca aceasta calatorie in jurul lumii sa para aproape reala.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-848-935-914-9
Traducător Andreea-Ileana Pop
Număr de pagini 34
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScrisori de la Felix
Rating-ul tău

Spre sfarsitul vacantei mari s-a intamplat ceva ingrozitor: iepurasul de plus al Sofiei a disparut in aeroport! Asta e foarte, foarte grav, pentru ca Sofia si Felix nu se despart niciodata. Odata cu inceperea scolii, soseste pe neasteptate o scrisoare de la Londra, pentru Sofia - o scrisoare de la Felix! Dar aceasta este doar prima scrisoare pe care iepurasul ei de plus i-o trimite din calatoria lui in jurul lumii. Alte scrisori urmeaza din Paris, din Roma, Cairo, dintr-un safari in Kenya si din New York. Emotionante si informative in acelasi timp, descrierile pline de umor ale locurilor si oamenilor sunt incluse in sase plicuri cu timbre adevarate.

Scrisorile, imaginare, dar atat de credibile, precum si valiza cu amintiri a lui Felix fac ca aceasta calatorie in jurul lumii sa para aproape reala.