Rivali divini (seria Scrisori fermecate, vol. I)

în stoc
SKU
a263380
64.90 LEI
Pe scurt
Rivali divini este primul volum din seria Scrisori fermecate Dupa secole de adormire, zeii se razboiesc din nou. Tanara Iris Winnow, in varsta de 18 ani, nu vrea insa decat sa isi tina familia laolalta. Mama ei a cazut prada dependentelor, iar fratele, care a fost trimis pe front, a disparut. Singura ei sansa este sa castige promovarea de la Gazeta de Oath, unde lucreaza ca ziarista.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Edge
ISBN 978-606-974-088-0
Traducător Loredana Voicila
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRivali divini (seria Scrisori fermecate, vol. I)
Rating-ul tău

Rivali divini este primul volum din seria Scrisori fermecate

Dupa secole de adormire, zeii se razboiesc din nou. Tanara Iris Winnow, in varsta de 18 ani, nu vrea insa decat sa isi tina familia laolalta. Mama ei a cazut prada dependentelor, iar fratele, care a fost trimis pe front, a disparut. Singura ei sansa este sa castige promovarea de la Gazeta de Oath, unde lucreaza ca ziarista.

Pentru a mai uita de griji, Iris ii scrie lungi epistole fratelui ei, pe care le strecoara pe sub usa sifonierului, de unde dispar... direct in mainile lui Roman Kitt, fermecatorul si deopotriva nepasatorul ei rival de la ziar. Cand acesta din urma ii raspunde la scrisori sub protectia anonimatului, intre cei doi se naste o legatura care o va insoti pe Iris pana in prima linie a frontului, unde ajunge hotarata sa-si salveze fratele, omenirea, dar si dragostea.
 
Rivali divini este un roman fantasy plin de speranta, dar si de suferinta, despre puterea de neegalat a dragostei.
 
O poveste de dragoste in­flacarata si totodata o anali­za tulburatoare a ororilor si a suferintelor pe care le lasa in urma razboiul [...], intr-o lume plina de imaginatie, cu personaje nuantate si o at­mosfera tensionata, dar care adesea indeamna la visare. - Publishers Weekly
 
O alta poveste de succes scri­sa de Rebecca Ross, autoarea care demonstreaza ca nu exis-ta nimic ce nu poate face pe taramul fictiunii fantastice. - Paste Magazine