Secretele bucătăriei - Carne roşie

Epuizat din stoc
SKU
C178894
10,50 LEI
Pe scurt
Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roşie, aliment de bază încă din Antichitate, se găteşte în fel şi chip, de la carpaccio şi biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbuşite.
Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție În afara colecţiilor
Ediția cărții I
ISBN 978-973-675-962-8
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 14.2 x 21 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSecretele bucătăriei - Carne roşie
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!