Secretele puterii de convingere

Epuizat din stoc
SKU
C209767
39.45 LEI
Pe scurt

Puterea de convingere este o abilitate extraordinară care poate fi exercitată asupra unei singure persoane sau a unui grup și poate fi aplicată atât în viața profesională cât și în cea particulară.

Indiferent ca faci o prezentare de vanzare, participi la o negociere, iti motivezi echipa, vorbesti la un eveniment, tii un discurs, esti trainer sau profesor ori iti trimiti copilul la culcare mai devreme, tehnicile de a capta atentia oamenilor si de a-i stimula sa gandeasca diferit, sa simta diferit si sa actioneze in consecinta sunt acelasi. De-a lungul istoriei, culmea eficientei umane a fost capacitatea de a-i convinge pe altii. Asa stand lucrurile, tinta sau scopul discursului este sa determine o actiune care nu ar avea loc daca n-ar exista vorbitorul.


De exemplu, cand vorbea Demonstene, oamenii spuneau: „Ce bine vorbeste!“ Dar cand vorbea Alcibiade, oamenii spuneau: „Sa pornim la lupta!“. Sarcina ta, in calitate de vorbitor abil, este sa-i motivezi pe ascultatorii tai sa „porneasca in lupta“. Din fericire, oricine poate invata sa devina un vorbitor excelent si un bun comunicator. Daca poti invata sa conduci o masina, sa utilizezi tastatura computerului sau sa folosesti telefonul mobil, atunci poti invata si sa fii un vorbitor eficient, ceea ce va schimba nu doar viata ta, ci si pe aceea a celor din fata ta. Daca vrei sa devii un minunat si abil vorbitor care sa aiba la picioare publicul, inseamna ca vrei sa inveti de la cel mai bun. Brian Tracy este cu adevarat star in acest domeniu.


El este omul de la care sa inveti pas cu pas cum sa pornesti de la orice nivel te-ai afla si sa ajungi sa atingi excelenta in arta de a vorbi in fata unei audiente. Nimeni altul in afara de Tracy nu poate face asta mai bine.

Mai multe informații
EdituraBusiness Tech
Colecție Tu ești numărul 1
ISBN 978-973-849-575-3
Număr de pagini 302
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSecretele puterii de convingere
Rating-ul tău