Secretele unei dependente de pantofi

Epuizat din stoc
SKU
C198893
Preț special 25.43 LEI Preț standard 33.90 LEI
Pe scurt
Autoarea romanului Clubul dependentelor de pantofi revine cu un nou chick-lit de succes. De data aceasta, protagonistele se confruntă cu datorii enorme, şantaj emoţional şi... o groază de necunoscuţi cu cele mai bizare fantezii. Dar, probabil, aşa se întâmplă după o noapte de pomină în Las Vegas!
Secretele unei dependente de pantofi dezvoltă un subiect sensibil. Ştim că orice femeie are secretele ei. Dar întrebarea de pe buzele tuturor este: oare cum să se asigure că secretul rămâne cu adevărat secret ? După o călătorie la Las Vegas, trei mame năzdrăvane se trezesc cu datorii de mii de dolari.

Cum a fost posibil aşa ceva ? Simplu: proaspăt divorţată, Loreen Murphy n-avea de gând să angajeze un gigolo în viaţa vieţilor ei, dar ce te faci când gigoloul te agaţă pe tine ? Şi-ţi mai agaţă şi portofelul ? Colac peste pupăză, de supărare mai pierzi şi patru mii de dolari la masa de ruletă. Tiffany Dreyer, o femeie cumpătată şi cu capul pe umeri, se trezeşte niţel ameţită în raiul hainelor haute-couture. Ce poate să facă altceva decât să cumpere ? Să cumpere cu gândul de a le duce înapoi, desigur. Dar ce te faci când afli că n-ai cum să le mai returnezi ? Şi, pentru că nici una nu poate mărturisi ce dandana a făcut, nu le rămâne decât să găsească o soluţie de a face rost de bani. Repede.

„Secretele unei dependente de pantofi este o poveste captivantă, cu o intrigă complet trăsnită, scrisă într-un stil vioi şi cu un umor care reuşeşte să salveze personajele din cele mai ridicole situaţii.“ (Publishers Weekly)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție ChickLit
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46- 1275-8
Traducător Maria Zirra
Număr de pagini 396
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSecretele unei dependente de pantofi
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!