Secretul banilor. Educația financiară pe care nu o înveți la școală

în stoc
SKU
a266831
99.90 LEI
Pe scurt
Lumea financiară poate deveni complicată dacă nu o înțelegi, și te poate face să iei decizii cu un impact financiar major. Este important să deții un minimum de cunoștințe financiare pentru a păstra un echilibru între venituri și cheltuieli, dar, în același timp, este necesar să ai curaj să pui în aplicare tot ce înveți și, astfel, să pornești pe drumul către prosperitate sau chiar independență financiară. Auzi vorbindu-se zi de zi despre bani și despre modalitatea în care îți administrezi salariul și veniturile, dar cât de mult înveți despre aceste lucruri încă din copilărie, din adolescență sau când deja ești adult? Cartea abordează cele mai frecvente situații de natură financiară cu care te poți confrunta în viața de zi cu zi, îți dezvăluie soluțiile care „te pot salva” și implicațiile pe care acestea le pot avea. Nu este doar pentru tine, cel care o răsfoiești în acest moment, ci se adresează tuturor celor care își doresc să cunoască elementele esențiale din domeniul financiar (banii și evoluția lor, ce este un card bancar și cum se utilizează, ce trebuie să știi despre economisire și investiții, ce sunt creditele bancare, cum se face rambursarea anticipată și ce avantaje are, despre inflație, despre drepturile consumatorilor de servicii financiare și despre instituțiile care îi protejează). Limbajul utilizat este ușor de înțeles chiar și de către cei care nu sunt familiarizați cu termenii financiari, dar care sunt curioși/dornici să îi descopere/înțeleagă.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Educaţional
ISBN 9786060883524
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 22 x 27 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSecretul banilor. Educația financiară pe care nu o înveți la școală
Rating-ul tău

Lumea financiară poate deveni complicată dacă nu o înțelegi, și te poate face să iei decizii cu un impact financiar major. Este important să deții un minimum de cunoștințe financiare pentru a păstra un echilibru între venituri și cheltuieli, dar, în același timp, este necesar să ai curaj să pui în aplicare tot ce înveți și, astfel, să pornești pe drumul către prosperitate sau chiar independență financiară.

Auzi vorbindu-se zi de zi despre bani și despre modalitatea în care îți administrezi salariul și veniturile, dar cât de mult înveți despre aceste lucruri încă din copilărie, din adolescență sau când deja ești adult? Cartea abordează cele mai frecvente situații de natură financiară cu care te poți confrunta în viața de zi cu zi, îți dezvăluie soluțiile care „te pot salva” și implicațiile pe care acestea le pot avea. Nu este doar pentru tine, cel care o răsfoiești în acest moment, ci se adresează tuturor celor care își doresc să cunoască elementele esențiale din domeniul financiar (banii și evoluția lor, ce este un card bancar și cum se utilizează, ce trebuie să știi despre economisire și investiții, ce sunt creditele bancare, cum se face rambursarea anticipată și ce avantaje are, despre inflație, despre drepturile consumatorilor de servicii financiare și despre instituțiile care îi protejează). Limbajul utilizat este ușor de înțeles chiar și de către cei care nu sunt familiarizați cu termenii financiari, dar care sunt curioși/dornici să îi descopere/înțeleagă.