Seducția apei

Epuizat din stoc
SKU
C199024
35.41 LEI
Pe scurt

Norii grei de un cenușiu voluptos înghit soarele ce se ridică din ocean, lumina conturându-le siluetele întunecate cu nuanțe aurii ca de borangic. Iar cerul… roșu aprins, culoarea sângelui proaspăt. Un val de căldură îi cuprinde tot corpul, sângele i-o ia la goană prin vene. O simte, aproape o poate gusta. Vine ploaia. O furtună.

Doctorita Nathalie Arnaud se afla in drum spre casa, de la Paris la San Francisco. Dupa ce s-a hranit cu paine cu gust ranced si a studiat la lumina lampilor cu ulei, dar mai ales dupa ce-a infruntat opinii rautacioase despre "femei denaturate", a obtinut cu multa truda diploma de doctor de la L’Ecole de Medicin. Pe vapor intalneste un Capitan cu ochi verzi si misteriosi, un barbat iritant care-i provoaca simptome pe care nu stie sa le diagnosticheze. Cand vaporul The Silhouette acosteaza in port, Nathalie este surprinsa de faptul ca nimic nu mai este asa cum isi aminteste. San Francisco s-a extins, Razboiul Civil nu s-a oprit la granitele lui, matusa ei, Catherine Larsson, conduce unul dintre bordelurile de lux ale orasului, disparitia misterioasa a fratelui ei, Claude, pare conectata in mod direct cu disparitia si mai misterioasa a aurului Uniunii, iar Razboiul de Secesiune l-a distrus sufleteste pe mentorul ei, Doctorul James Calhoun. In plus, Maiorul William Wolfe, omul cu puteri nelimitate asupra vietii ei, este cel care poate influenta balanta in care se afla viata fratelui ei. Nathalie este din nou nevoita sa lucreze pe ascuns in favoarea Uniunii, numai ca de data aceasta in calitate de doctor si nu ca spion.


Don Miguel Samuelle Cabrillo este un barbat puternic si influent care ascunde multe secrete intunecate. Noua misiune a lui Nathalie este sa-l vindece pe Don Miguel de o boala misterioasa, iar asta chiar impotriva vointei lui. Ca una dintre primele femei doctor, Nathalie este obisnuita sa intampine greutati in munca ei, insa cand tanara doctorita da nas in nas cu Don Miguel Samuelle Cabrillo, isi da repede seama ca aceasta noua misiune poate deveni aproape imposibila. Cu toate acestea, este hotarata nu numai sa descopere cauza misterioasa a bolii lui ciudate, ci sa descifreze si taina disparitiei aurului Uniunii. Oricat ar costa-o. Si s-ar putea sa o coste chiar viata. Este fortata sa faca fata balurilor fastuoase si intrigilor de razboi, patrunzand tot mai adanc in lumea misterioasa a Capitanului si invatand secrete omise de programa scolara a scolii de medicina din Paris.

Mai multe informații
EdituraTritonic
Colecție Cașmir
ISBN 978-606-8320-38-0
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 14x20.5
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSeducția apei
Rating-ul tău