Senso (audiobook)

în stoc
SKU
AB000189/1
22.64 LEI
Pe scurt
Senso e numele unui film al lui Visconti, poate cel mai reușit dintre ele. Povestea din film pornește de la un mic roman. O carte azi uitată, o bijuterie literară, scrisă la sfârșit de secol XIX de un personaj interesant al epocii. Pe autor îl cheamă Camillo Boito, iar coincidența de nume cu Arigo Boito, libretistul lui Verdi, nu e întâmplătoare. Cei doi sunt frați. Furie, disperare, deznădejde, pasiune. Eroina din roman și din film e un personaj care nu poate fi uitat. Ea seamănă întrucâtva cu personajele feminine ale lui Stendhal, dar are și mai multă forță.
Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas
Colecție Audiofiction
Durată (minute) 1:09:08
Ediția cărții I
ISBN 9789738748392
Voce audiobook Daniela Nane
Data apariției 2006
length 1:09:08
width 14 cm
height 12.5 cm
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSenso (audiobook)
Rating-ul tău

Lectură de Daniela Nane

Ediție prescurtată, tradusă de Oana Boșca Mălin

Senso e numele unui film al lui Visconti, poate cel mai reușit dintre ele. Povestea din film pornește de la un mic roman. O carte azi uitată, o bijuterie literară, scrisă la sfârșit de secol XIX de un personaj interesant al epocii. Pe autor îl cheamă Camillo Boito, iar coincidența de nume cu Arigo Boito, libretistul lui Verdi, nu e întâmplătoare. Cei doi sunt frați.
Furie, disperare, deznădejde, pasiune. Eroina din roman și din film e un personaj care nu poate fi uitat. Ea seamănă întrucâtva cu personajele feminine ale lui Stendhal, dar are și mai multă forță.