Sensurile ascunse ale vietii

Epuizat din stoc
SKU
a116321
Preț special 20.96 LEI Preț standard 27.94 LEI
Pe scurt

O carte frumos scrisa si plina de invataminte... o serie de capitole scurte, patrunzatoare, care se citesc ca o combinatie de Cehov si Oliver Sacks. (New York Times)

Ce se ascunde oare in spatele comportamentelor noastre? Ce forte tainice ne mana actiunile de zi cu zi? Un barbat nu reuseste sa se implice in nicio relatie amoroasa de lunga durata cu o femeie - sa aiba el o orientare sexuala diferita? O femeie, desi are toate semnele ca partenerul ii este infidel, pare sa nu poata observa ce se intampla chiar sub ochii ei - oare sa fie chiar atat de naiva? Un tata isi reneaga fiica atunci cand aceasta se marita cu un barbat de alta religie - sa fie convingerile sale religioase mai puternice decat dragostea fata de propriul copil?


Povestirile din aceasta carte ne deschid o fereastra nu numai spre lumea launtrica a protagonistilor si spre ceea ce se petrece intr-un cabinet de psihanaliza, ci si spre propria noastra viata, ce poate purta, la randul ei, sensuri ascunse. A-ti impartasi trairile si a asculta capata astfel noi valente, capabile sa duca la o intelegere profunda si la schimbare. Ele sunt istorii de caz din experienta psihanalitica a autorului, povesti ale pacientilor, redate intr-un limbaj simplu, accesibil cititorului nefamiliarizat cu psihanaliza. Sensurile ascunse ale vietii este o carte ce te captiveaza inca de la primele pagini.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologia pentru toti
ISBN 978-606-719-177-6
Traducător Aurelia Acasandrei
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 130 x 200
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSensurile ascunse ale vietii
Rating-ul tău