Set creativ Aqua Crystal Basic

Epuizat din stoc
SKU
a214707
Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.90 LEI
Pe scurt

Hedvig Montgomery, psihoterapeut de familie cu peste două decenii de experiență clinică, este autoarea seriei Parentingul magic și ține seminarii de educație parentală în cadrul organizației Famlab. Seria celor cinci cărți traduse la Trei este considerată noua biblie de parenting din țările nordice.

Adaugati apa si realizati creatii incredibile din cristal cu Aqua Crystals Basic.
Setul de joaca Aqua Crystals include tot ce ai nevoie pentru a realiza inele stralucitoare, accesorii pentru par, farmece de vis, pandantive pentru colier, bratari, brelocuri si alte creatii magice. Posibilitatile sunt nesfarsite.
Pentru a incepe, pur si simplu alegeti materialul si completati cu cristalul magic colorat pentru a crea un design unic, apoi adaugati pur si simplu apa si asteptati sa va fie dezvaluite creatiile.
Aceste accesorii din cristal spumant sunt ideale pentru a experimenta si accesoriza. Cadoul perfect pentru tine si prietenii tai! Potrivit pentru varste de peste 6 ani.

Pachetul contine: 1 aparat Aqua Crystal cu matrita (din plastic), 4 tuburi cu cristale de diferite culori, 1 saculet cu sclipici, 3 matrite pentru pandantive (din plastic), 1 matrita aurita bonus, 1 unealta pentru sireturi, 1 unealta universala, 1 pipeta pentru apa, accesorii (2 clame de par, 2 baze pentru breloc, 2 baze pentru accesorii de agatat, 2 baze pentru capetel de creion), instructiuni.

Avertisment de siguranta: Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-8
Varsta 6+ ani
Durata Jocului 20 min.
EdituraTrei
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSet creativ Aqua Crystal Basic
Rating-ul tău