Sexualitatea fără prejudecăți

în stoc
SKU
a268224
55.00 LEI
Pe scurt
Daca am inceta sa ne purtam ca...? Prin cuvinte simple si exemple concrete de cupluri, Philippe Arlin, psiholog si sexolog in practica de aproximativ cincisprezece ani, ofera in aceasta carte o perspectiva fara precedent asupra sexualitatii noastre.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție PsyConnect
ISBN 9786303320199
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSexualitatea fără prejudecăți
Rating-ul tău

Sexualitatea fara prejudecati invita cititorul la o decodificare atenta a mecanismelor de gen care lucreaza in sexualitate: modul in care ideea preconceputa pe care o are fiecare despre rolul sau de barbat sau de femeie cantareste mult asupra intalnirii corpurilor, prea des o sursa de disfunctionalitati (pierderea dorintei, ejaculare precoce etc.) si numeroase suferinte psihologice. 
Intr-un limbaj complet dezinhibat, el invita iubitorii de toate genurile si toate orientarile sa-si revizuiasca abordarea relatiilor intime, in special prin acordarea locului cuvenit corpului brut, dezbracat de capcanele sociale. 
Un discurs incorect din punct de vedere sexual, dar emina!mente eliberator, premisa (in sfarsit) unei adevarate revolutii sexuale!

 PHILIPPE ARLIN este psiholog clinician specializat in abordarea centrata pe persoana. Ofera si realizeaza terapii scurte si
terapii comportamentale si cognitive. In plus, urmareste pacientii care sufera de boli de lunga durata.